Magazin > VIP
140595 ogledov

Jana Morelj sporočila novico, ki je nihče ni želel slišati!

radio 1
Neprijetno presenečenje ...

Do 28-urnega dobrodelnega maratona Radia 1 in velikega dobrodelnega koncerta je le še nekaj dni, a ekipa Denis Avdić Showa je danes zjutraj doživela neprijetno presenečenje. Voditeljica Jana Morelj je svojima fantoma in ekipi sporočila novico, ki smo se je. glede na zadnji dve leti, vsi bali – pozitivna je na koronavirus! Kaj bo sedaj z dobrodelnim maratonom, ki se začne v četrtek?

Cela Slovenija upa in drži pesti, da se Jana čimprej pozdravi ter da Denis Avdić in Miha Deželak ostaneta zdrava. Kajti, ko so trije prijatelji skupaj, so najmočnejši in v 28 urah je ta ekipna moč še kako pomembna. Vsi si namreč srčno želijo, da bi s pomočjo najboljših poslušalcev na svetu že drugo leto zapored uspeli zbrati več kot milijon evrov sredstev za pomoč družinam v stiski. Jani želimo čimprejšnje okrevanje in da v četrtek, 22. 12. , skupaj pričarajo še eno nepozabno praznično pravljico.

Komentarjev 24
  • rd2dmk2 21:44 19.december 2022.

    no ja poznam jih ene par, ki so kovid imel letos večkrat kot jest dunajski šnicel, pa so se cepil večkrat kot sem jest letos jedel segedin. glede mask pa, sem opazil da eni nosijo maske ves čas že daleč ...prikaži večč nazaj pred kovidom , pa jim nič ne pomaga, da ne bi fasal kovida, jim pa pomaga samo, da nategujejo pošten narod.

  • anica00 16:15 19.december 2022.

    Koga to zanima?

  • Avatar MS
    MS 15:33 19.december 2022.

    Maske,, varnostna razdalja, razkuževanje in cepljenje so ukrepi ki preprečujejo okužbe v velikem deležu, cepljenje pa bistveno omili prebolevanje in radikalno zmanjšuje smrtnost! Osveščeni te ukrepe spoštujejo!

Sorodne novice