Magazin > VIP
45841 ogledov

Nov šok: Radijska oddaja Anje Ramšak odpovedana!

anja ramšak radio 1
Začetek težko pričakovanega Šou domov na Radiu 1 z voditeljema Anjo Ramšak in Robertom Roškarjem je odpovedan ...

Najbolj priljubljena radijska dvojica bi se morala podati na skupno dogodivščino 24. 1., vendar je vmes žal posegel virus. Potem ko je bila pred tedni na covid pozitivna Anja, je danes sporočil Roškar, da je pozitiven tudi on. 

Anjo smo povprašali o tem, kako se počuti ob tem, da je tik pred začetkom zbolel še njen prijatelj. "Očitno še nisva dovolj dobro pripravljena (smeh). Ne privoščim mu bolezni, je pa zanimivo, ko je rekel, da se ga korona nikakor ne dotakne, da ga je doletelo ravno pred začetkom najinega šova. Usoda. Kar naenkrat imam veliko časa, ne vem, kaj naj počnem, izkoristila ga bom za spanje, kuhanje. Nimam idej, dost' mam, hočem delati," je v smehu dejala Anja.

Denis Avdić je danes v jutranjem programu Roškarja poklical in preveril, kako se drži. "Urednica me je še opozorila, naj se pazim, jaz pa sem se šalil, da se mene še virus ne prime. Dve leti sem se ga izogibal, zdaj pa imamo to dodatno črtico (smeh). Malo kašljam, mišice me bolijo, morali bomo zamakniti start šova. Vedno sem se hecal, kdaj bom jaz dobil ta slavni virus? Na dobre stvari je treba še malo počakati," je povedal dobro razpoloženi Roškar.

Šov domov tako lahko pričakujemo od 1. 2. od 13-ih do 16-ih na Radiu 1. Vsi pa želimo Roškarju čimprejšnje okrevanje!

robert roškar, anja ramšak | Avtor: radio 1 radio 1

 

Komentarjev 3
  • Avatar Tensliolla
    Tensliolla 00:25 20.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:17 19.januar 2022.

    A vi reklamo za ta radio delate al.kaj? Vsak dan nekaj o tej Babi zmešani.

  • Avatar DvaPlusDvaJe4
    DvaPlusDvaJe4 11:46 19.januar 2022.

    Ko odrasel človek igra bolano in nevarno igro virusov in pozabi da je vsako leto pred pomladjo smrkav. Tak odrasel neodgovoren človek je navaden igralec. To je totalni idiotizem in to ve čisto vsak zdravnik. Veliko nas ta idiotizem samo ...prikaži več spremlja med tem ko se zadaj odvijajo skrite in resnične na naše življenje finančne igre.

Sorodne novice