Magazin > VIP
49571 ogledov

Radio 1: Sedaj končno znana usoda Anje Ramšak

anja ramšak
1/4
radio 1
Poslavlja se.

Anje Ramšak že od septembra nismo slišali v jutranjem programu Radia 1. Kot je razložila, si je vzela čas za daljši dopust. 

"Javljam se, ker se to spodobi za veseli december, in da vam povem, da se imam namen ta mesec malo več javljati, ker sem nazaj. Res sem vesela, vedno bolj vesela, vedno bolj pri sebi, vedno bolj srečna in zadovoljna z življenjem in res sem potrebovala ta odklop in mir, da sem lahko zdaj tukaj. Iskreno. Bom pa z vami tudi po novem letu kot obljubljeno, na Radiu 1, do takrat pa se bomo malo družili na teh platformah," je priljubljena voditeljica povedala decembra.

Kljub spodbudnim besedam pa se takoj po novem letu še ni vrnila za mikrofon, je bila pa del jutranjega programa danes. Sporočila je žalostno novico, da se poslavlja od svoje ljubljene ekipe. "Danes maham v jutranje slovo. Odločila sem se, da moram narediti korak v drugo smer. Če je to naprej, nazaj, ne vem. Navsezadnje sem z vami ob teh urah že nekaj let. V tem času, ki sem ga imela zase, sem ugotovila, da je prav, da to naredim zase. Grozno mi je. To ne pomeni, da se ne bomo videli in slišali. Težko mi je, je pa prav ... zame," je povedala in dodala, da ne želi več vstajati ob 4. uri.

Anja se na veselje oboževalcev ne poslavlja od radia, ampak le od jutranjega termina. Z Robertom Roškarjem, ki si je prav tako vzel nekaj časa zase, sta dobila novo oddajo -  Šou domov - ki bo na sporedu od ponedeljka do petka med 13. in 16. uro. Oddaja se začne 24. januarja. 

 

 

 
Komentarjev 4
 • Avatar Helliasta
  Helliasta 00:04 18.januar 2022.

  Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

 • MK 17:50 17.januar 2022.

  Bruham. Pač šla je v popoldansko izmeno. Izgorelost ni sramota ampak da ta ogabni radio to IZKORIŠČA ZA PRPMOCIJO pa je. Ogabni ste

 • Avatar Anion6anion
  Anion6anion 10:38 17.januar 2022.

  Pa kdo za vraga je ta osebek? Sam tu na žurnalu jo poznate.