Magazin > VIP
2529 ogledov

Naš voditelj se je zahvalil za nagrado, ki ni bila njegova

robert roškar
Cel govor za nagrado, ki ni bila njegova.

Voditelj na Radiu 1, Robert Roškar, je na podelitvi nagrad Trusted brand za najbolj zaupanja vrednim osebnostim in blagovnim znamkam šokiral povabljence. V imenu Denisa Avdića je namreč prevzel priznanje za najbolj zaupanja vrednega radijskega voditelja, ki ga podeljujeta revija Reader's Digest in Mladinska knjiga.
 
Avdić se podelitve žal ni mogel udeležiti, saj je skupaj z Jano Morelj, Anjo Ramšak in Miho Deželakom odšel na Debeli rtič, kjer so pozdravili otroke, ki so jih skupaj s poslušalci poslali na morje. Zato je včeraj v jutranjem programu Denis Avdić Show Roškarja poklical in ga pooblastil za prevzem nagrade. Roškar si je seveda na podelitvi »vzel svoje.« Na kipcu je prelepil Avdićevo ime in z zahvalnim govorom navdušil zbrane.
 
"Jaz vam bom kar po resnici povedal, jaz sem iskreno pričakoval to nagrado. Vem, da se sliši arogantno, da mi ne bo kdo kaj očital. Ampak zdelo se mi je, da gredo vse sile proti temu. Na radiu imam močno konkurenco, imam Anjo Ramšak Jano Morelj in Miho Deželaka. Če to nagrado dobiš, pomeni, da si nekaj naredil. Prihajam iz Maribora iz delavskega okolja. Moja mama Danica Roškar mi je vedno govorila, naj ne grem v Ljubljano, češ, da mi tu ne bo nikoli uspelo. Naj ostanem doma, saj me bodo hijene pojedle. A poglejte me zdaj. Robert Roškar je najbolj zaupanja vredna osebnost v radijskem svetu. Najlepša hvala," je dejal Roškar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.