Magazin > VIP
80332 ogledov

O priljubljeni sovoditeljici Denisa Avdića ne duha ne sluha, so jo odpustili?

radio 1 radio 1
O njeni odsotnosti kroži veliko govoric, po enem mesecu pa je le spregovorila …

Poslušalci Radia 1 so opazili, da že en mesec niso slišali priljubljene sovoditeljice paradnega jutranjega radijskega programa Denis Avdić Show, Anje Ramšak. Pojavile so se številne špekulacije, tudi ta, da so Anjo odpustili.

"Kje je naša Anja Ramšak?! Kje je tista Ančika, ki rada kaj ušpiči in se potem iz srca nasmeji? Se že ves čas sprašujejo poslušalci Radia 1, ko se vsako jutro od 5. pa tja do 10. ure sliši Denisov, Janin in Mihin glas, Anjinega pa ne. Skoraj en mesec je naokoli, ko o njej ni bilo ne duha ne sluha, zdaj pa se je končno javila in preko svojega Facebooka sporočila, da je z njo vse v redu in se čuti dolžna, da iskreno spregovori o tem, kaj se dogaja z njo," so zapisali na Instaliram Radia 1 in delili njeno izpoved.

"Veliko govoric kroži o moji odsotnosti, naj jih par ovržem. Če me niso odpustili po mojem veseličkastem direktivcu nekaj let nazaj, me tudi zdaj niso odpustili, tudi živa in zdrava sem še, prav tako nisem na nobenem rehabu, ampak sem preprosto na dopustu. Vem, da se v teh časih sliši bizarno, da bi bil kdorkoli na tako dolgem dopustu, ampak moj dopust je drugačne narave. Na mojem podaljšanem dopustu ne potujem po svetu in ne pijem mojita na peščenih plažah, ampak si preprosto nabiram moči in si jemljem čas zase. Mogoče si kdo od vas misli: 'Joj, kakšna razvajena smrklja, čas zase rabi. Kdo ga pa ne?' in čisto razumem tak pogled na to, ampak saj veste - vsak človek skuša živeti po svojih najboljših močeh. Jaz sem pač prosila za dopust in začuda, jaz res ne vem, kaj se je zgodilo, je to razumel tudi naš veliki vodja Revni milijonar in mi nadvse človeško ponudil toliko dopusta, kot ga potrebujem za to, da bom na obraz znova nadela največji in najbolj iskren nasmeh, kot ga premorem. Tako da, dragi moji, tole čudno leto bom zaključila na dopustu in se vrnem v novem letu," je razkrila Anja, ki zagotavlja, da to ni slovo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RADIO 1 (@radio1slo)

Komentarjev 8
  • Janez Mušič 10:27 28.september 2021.

    Mehičanka pa ja ne verjameš?

  • bogdan76 07:33 28.september 2021.

    TRENIRA KOCKASTO SLOVENŠČINO FATALNA ŽENSKA KISENE KONČA NA IĆ.

  • dragica144 21:32 27.september 2021.

    No zdaj lahko spet začnem poslušat R1 (če je res ni več) Bila je moteča, posiljen krohot, posiljeno narečje skratka neprebavljiva!

Sorodne novice