Magazin > VIP
89738 ogledov

18-letnega Bora, ki je vsako leto pričakal Deželaka Junaka, ni več

Miha Deželak Facebook
Voditelj je v solzah zadnji del trase posvetil preminulemu najstniku …

"Deželak se je zjokal, ko je izvedel, da 18-letnega Bora, ki ga je vsako leto prišel pozdraviti, ne bo nikoli več videl. To je bil fant, ki ga je vsako leto pričakal na dobrodelni kolesarski trasi Deželak junak in daroval po svojih najboljših močeh.  Njegova želja je bila, da bi pomagal tudi letos, a ga žal ni več med nami," so sporočili na Facebook strani Radia 1, Bora je letos marca žal izdalo srce. Radijski voditelj in dobrodelnež Miha Deželak je Borovim staršev v solzah izrekel sožalje in zadnji del trase posvetil svojemu zvestemu podporniku. 

Sedma dobrodelna akcija Radia 1 Deželak Junak! se je sicer zaključila včeraj. Miha Deželak je letos kar 10 dni kolesaril po Sloveniji in zbiral denarna sredstva za otroke iz socialno šibkih družin, da si bodo lahko privoščili nekaj brezskrbnih dni na morju. In na počitnicah bo lahko uživalo tudi letos veliko otrok, saj je Slovenija skupaj z Deželakom Junakom zbrala 821.044,72 evrov!

Miha je na Debelem rtiču po 9. etapah zaključil svojo veliko dobrodelno pustolovščino DEŽELAK = JUNAK! Na morje bodo odpeljali 2.500 otrok, ki še niso preživeli počitnic na morju, nikoli okusili, kako slano je morje in celo takšnim, ki bodo morje videli ter občutili čisto prvič. Po 10-ih dneh kolesarjenja po Sloveniji, se je tako končno vrnil v objem svoje družine, prijateljev, sodelavcev in na topel sprejem, kjer so ga pričakali sodelavci in podporniki akcije. Na velikem odru so ga pričakali voditelji Denis Avdić, Jana Morelj in Anja Ramšak, ki so bili presrečni, da je njihovem prijatelju znova uspelo.

Komentarjev 5
  • melani 17:06 12.junij 2021.

    Deželak vsaka čast! Bor počivaj v miru

Sorodne novice