Magazin > VIP
19041 ogledov

Ojoj, ste slišali, kaj je Avdić rekel Jani Morelj?!

denis avdić
Jana Morelj seksi kot še nikoli!

Voditelji jutranjega programa, Denis Avdić Showa, na Radiu 1 so na svojevrsten način poustvarili legendaren prizor iz filma Volk z Wall Streeta, v katerem Katarina Čas pred  Leonardom DiCapriem in druščino stoji polepljena z denarjem. Katarinino vlogo je prevzela voditeljica Jana Morelj, v čevlje Leonarda DiCapria pa je stopil Denis Avdić.  Simpatična radijka ni bila polepljena z denarjem, temveč z vinjetami, ki jih podarjajo poslušalcem.
 
"To je bila moja ideja, ker smo imeli toliko vinjet za razdeliti. Takoj se mi je prikazal prizor iz Volka z Wall Streeta. Pričakovala sem, da bomo oblepili Miho Deželaka, saj je on človek za tovrstne misije (smeh). Tri sodelavke so me polepile, seveda bolj previdno, ker so to prave vinjete. Vse skupaj je trajalo več kot pol ure. Nekaj stvari smo tudi zakrili, na koncu sem bila bolj oblečena kot slečena," je v smehu dejala Jana.

denis avdić | Avtor:

Za veliko smeha je poskrbel Denis, ki se je spustil proti Janinemu mednožju in z njenega trebuha odgriznil vinjeto ter rekel: "Si pa lepljiva dol?“

"Na snemanju smo se izjemno zabavali in smejali. Šalili smo se na svoj račun. Vmes smo morali prizore večkrat ponavljati. Vsak, ki bo dobil vinjeto, bo dobil še delček Jane," pa je v smehu sklenila Anja Ramšak.

Komentarjev 1