Magazin > VIP
53811 ogledov

To je Lepa Afna zabrusila Deželaku ob njegovem uspehu

Miha Deželak Instagram
Tudi sam pravi, da je presenečen, a ponosen ...

Fatalni moški letošnjega leta je postal radijski voditelj Miha Deželak. Izbor pa je očitno presenetil njegovo kolegico, spletno vplivnico Leo Filipovič, ki je na Instagramu povedala: "Miha čestitke, mislim pa, da so malo zamešali, za kaj so glasovali." Lea pravi, da je Miha absolutno mucek, medo in najboljši prijatelj, ob tem, da je postal fatalni moški, pa je zmajevala z glavo. No, očitno Lea ni edina. 

Tudi Miha je, ko so mu sporočili, da je eden od letošnjih kandidatov za ta naziv, sprva mislil, da je to le ena od potegavščin njegovega sodelavca Denisa Avdić, se je na koncu izkazalo, da so Slovenci in Slovenke ravno v njegovih dobrodelnih dejanjih prepoznali tisto usodno privlačnost, ki ga naredi fatalnega. Deželak je namreč tudi letos z različnimi prevoznimi sredstvi prečesal Slovenijo in za otroke iz socialno šibkih družin zbral kar 350 tisoč evrov. 

"Ob taki konkurenci veh športnikov, voditeljev in umetnikov nisem pričakoval zmage, sem pa seveda vesel in ponosen. Zagotovo je to eno zadoščenje in potrditev, da stvari počnem tako kot je prav," je povedal Deželak, ki pravi, da so ljudje v njem prepoznali karizmo, s katero zna povezati ljudi in skupaj z ekipo Radia 1 premika meje.

Pravi, da sam sebe nima za fatalnega, zato je ob povabilu misli, da gre za šalo. "Še žena je bila začudena, v tej luči me ne vidi, niti jaz sebe. Najprej sem misli, da je finta in da je Avdić v ozadju," je povedal in se pošali, da njegova žena sedaj spi s fatalcem in da je ravno ona tista, ki njemu predstavlja pojem fatalne ženske: "Meni je fatalna ženska moja žena, med zvezdnicami pa Sharon Stone, ki je zagotovo postregla s kar nekaj fatalnimi filmskimi prizori." 

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 11
  • sandi76 10:40 13.september 2020.

    "Fatalni moški" , "influencerji" in podobne zgodbice so samoprimocija za ljudi. Sploh ti drugi trpijo za pomanjkanjem potreb po resnem delu!

  • katjusa7 09:23 13.september 2020.

    Lepa afna... Fatalnost je nekaj več od lepote in končno so to lepoto dejanj ljudje videli. Žal ni vse fasada!

  • Frice 20:30 12.september 2020.

    Tudi tu se vidi vpliv medijev. Mu je Avdič ali še kak višji šef poleg Dacie zrihtal še fatalca? Za zasluge?