Magazin > VIP
17792 ogledov

Po joku na radiu: Avdić je ukrepal

Miha Deželak YouTube
Se ga je šef Radia 1 usmilil?

Mihu Deželaku, sovoditelju jutranjega programa Denis Avdić showa na Radiu 1, se je ta teden ponudila enkratna priložnost, a jo je žal zamočil. S svojim šefom Leom Oblakom, ki ga na Radiu 1 kličejo tudi Revni milijonar, se je dogovoril za sestanek, na katerem bi se pogovarjala o povišici, a je Deželak zaradi gneče na cesti nekaj minut zamudil, Revni milijonar pa je ta čas že odšel.

Denis Avdić Magazin Drama na radiu: Avdić le nemo gledal, Deželak v solzah …

Da je bila zadrega še večja, je Deželak le dva dni za tem zjutraj zamudil v službo. Oblak mu je zato pustil darilce, ki pa ni bilo to, kar je Miha pričakoval. Dobil je namreč budilko, da ne bo več zamujal. Njegov sovoditelj Denis Avdić mu je na pomoč sicer priskočil že v sredo, ko je poklical šefa, da bi se mu Deželak še enkrat opravičil, a ker ni zaleglo, je Denis pri šefu ukrepal še na izrednem sestanku, ki naj bi trajal kar dve uri. 

Oblak pa je Deželaku poleg budilke tako podaril še dve pismi. Takole je pisalo v prvem: "Res je, da nisi talent za točen prihod na pomembne sestanke, saj ne vem, če poznam še koga, ki se dogovori za sestanek za povišico in potem zaspi in to ob dveh popoldne. Miha, ti si res nekaj posebnega, si Deželak Junak, ki več kot 1000 otrokom omogočaš morje. /.../ Si največje srce našega podjetja. Kljub raztresenosti, si zavzet pri delu in tudi, ko imaš slab dan, še vedno daš vse od sebe za radio in poslušalce. Skupaj delava že 20 let, kar včasih ni lahko, ne zate, ne zame. V zadnjem času si znižal zamujanje na letni ravni za 4 odstotke in si edini človek, ki pravi, da je Dacia dober avto. In kar je najbolj pomembno, imaš super prijatelje, tako v tvoji ekipi z Denisom, Janjo in Anjo na čelu, kot med poslušalci. Zaradi vsega naštetega sem ugodil tvoji prošnji in Denis ti bo dal ovojnico, v kateri je številka povišice. Ta povišica mora ostati skrivnost, če boš komurkoli zaupal, kakšna je tvoja plača, najin dogovor ne velja več."

Denis je nato Deželaku predal še zavojček in ko ga je odprl, so ga spet preplavile solze, Denisu pa je zaupal: "Super si se zmenil, hvala."

Komentarjev 8
 • Avatar Pinkopalinko
  Pinkopalinko 22:33 30.november 2019.

  A ne no,puste Avdića pri miru,on je čisto vredu, Denis ne pusti,da ti pridejo do živega,oni so ti fouš,žleht so,ker si tolk uspešen,pameten,znan slovenc... .Ajde ena muzička želja samo za Denisa i društvo na radiu 1,Braća bez gaća - Krk u bulju.

 • Avatar MS
  MS 15:12 30.november 2019.

  Le moralni pohabljenci lahko pljuvajo po tem plemenitem in čustvenem človeku! Deželak zbral več kot 280 tisoč evrov za letovanje otrok iz socialno ogroženih družin! C. R., 17.06.2019 08:44:0 Deželak na morje poslal tisoč otrok Objavljeno 14. junij 2019 21.26

 • maresem 13:40 30.november 2019.

  Postali ste že dnevne more s tistimi vašimi kvazi forami. Res si pravi dedec, cmerast kot 5 let star otrok. Bolano.