Magazin > Film & Glasba & TV
3346 ogledov

Znan obraz ima svoj glas: Ste videli, kaj so naredili iz Ane in Srđana?

ana dežman
1/6
Miro Majcen
Za nami je prva oddaja šova Znan obraz ima svoj glas.

Sinoči se je na POP TV začela nova sezona šova Znan obraz ima svoj glas, ki jo vodi priljubljeni Denis Avdić, v komisiji pa letos sedijo Lea Sirk, Lara Komar in Marko Miladinović

Petra Zore je posnemala Nušo Derenda, Ana Dežman Aretho Franklin, Srđan Milovanović Miša Kovača, Matic Supovec se je predstavil kot AC/DC, Davida Amara so našemili v Freda Astaira, Alex Volasko je nastopil kot Verka Serduchka, Maja Oderlap je oponašala Nedo Ukraden, Eva Boto pa Jenny Lind.

V prvi oddaji je zmagala Ana Dežman.

Priznati je treba, da so se tekmovalci na svoje nastope izjemno dobro pripravili, a ne le tekmovalci, temveč tudi maskerji, ki so imeli verjetno največ dela z Ano in Srđanom.

Sicer pa je že znano, koga bo tekmovalci posnemali prihodnjič. To je razkrila ruleta. Alex Volasko bo nastopil kot Nat King Cole, Maja Oderlap se bo prelevila v Bonnie Tyler, Petra Zore v Catherine Zeta Jones, Ana Dežman pa v Terezo Kesovija. Eva Boto bo Senidah, David Amaro Jim Carrey, enako tudi Srđan Milovanović, kar pomeni, da nas čaka dvoboj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.