Magazin > VIP
8370 ogledov

Po 28-ih urah iskanja le našli znanega slovenskega voditelja

Denis Avdič, Peter Poles, Nika Veger Saša Despot
Kaj se je dogajalo?

Celota Slovenija je včeraj iskala voditelja in glavnega člana Denis Avdić Showa ter voditeljico Jano Morelj, ki se je po enoletni porodniški vrnila v eter. Avdić je namreč ugrabil Radio 1 in vse voditelje poslal v lov po Sloveniji. Po napetem iskanju, ki je na noge spravilo vso državo, so ju danes le našli! Skrivala sta se v leseni mobilni hiški Biser savskih brzic v Tacnu. Srečni najditelji so bili voditelji Miha Deželak, Anja Ramšak in Robert Roškar. Od veselja so vsi trije zelo glasno zatrobili s posebnimi zračnimi hupami.

"Srečna sem. Jutri mi ni treba za mešalko in končno ne bom že ob pol šestih zjutraj vsa prešvicana," je v smehu povedala Anja.

In kako se je vse skupaj začelo? Miha Deželak in Anja Ramšak sta bila ob petih zjutraj na radiu, saj naj bi bili prvič vsi štirje skupaj v etru, a tam ni bilo ne Denisa ne Jane. Začela sta se spraševati kje sta, a že čez dve uri je bilo vse jasno. Denis in Jana sta se javila iz neznane lokacije in Sloveniji sporočila, da sta ugrabila Radio 1 in bosta program vodila kar od tam. Najprej sta v lov poslala Anjo in Miha, prva se je odpravila v rodno Koroško, drugi pa v Postojnsko jamo. A svojih sovoditeljev nista našla.

Naslednja je bila na vrsti Ivjana Banič, ki se je odpravila na Otočec, a žal je bila tudi ona neuspešna. Za njo je na teren šel Robert Roškar, ki se je odpeljal v Cerknico. "Ne Robert, tudi tukaj naju ni," je razkril Avdić in znova kravžljal živce vsem vpletenim. Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač sta se zaradi namiga, da je v tej regiji živela prva dama odpravila v Sevnico,  a tudi tam ju ni bilo. Prav tako ne v Kranju, kjer ju je iskal Matjaž Lovše.

Celotna ekipa si je danes močno oddahnila, da so Denisa in Jano končno le našli. Štirje prijatelji za dobro jutro pa že komaj čakajo jutrišnji dan, da se skupaj vsedejo v studio in poslušalcem ponudijo še več zabave, dobre glasbe in zanimivih zgodb.

Komentarjev 3
  • Snežinko 16:24 01.september 2019.

    A cela Slovenija jih je iskala? Aja? Mislim, da so jih iskali samo njihovi sodelavci. Radio 1 in Avdić so zgodba iz preteklosti. Avidću so se dnevi slave že davno iztekli, prav tako radiu 1, ki predvaja ene in iste ...prikaži več pesmi po 4 do 5 krat dnevno. Redko še srečam človeka, ki ima prižgan radio 1.

  • marsal 18:07 27.avgust 2019.

    nimam komentarja !

  • Janez_53 14:24 27.avgust 2019.

    Ta članek ni vreden počenega groša!!!

Sorodne novice