Magazin > VIP
13010 ogledov

Kje je Denis Avdić?

denis avdić Facebook
Denis Avdić se ne bo vrnil na radio, dokler …

Danes zjutraj se je v eter vrnil Denis Avdić Show, a nova sezona se je začela brez Denisa, ki je z Jano Morelj, ki se je vrnila s porodniškega dopusta, „ugrabil program Radia 1“. Medtem ko sta ju v studiu čakala Anja Ramšak in Miha Deželak, ki presenečenja prav nič nista bila vesela, še zlasti nejevoljna je bila ob Denisovih besedah videti Anja, sta se iz neznane lokacije oglasila Avdić in Morelj in najavila igro Kje je Avdić.

radio 1 | Avtor:

V studio Radia 1 se ne bo vrnil, dokler ju nekdo ne najde! Iskanja sta se najprej lotila Anja Ramšak in Miha Deželak, kasneje pa jima bodo pridružili Ivjana Banić, Robert Roškar, Tomaž Klepač, Iztok Gustinčič in ostali znani glasovi z Radia 1.

Pri iskanju lahko pomagajo tudi poslušalci. Denis bo ekipi in poslušalcem v eter dajal namige in napotke, kje se z Jano skrivata, a iskanje ne bo enostavno, sledijo namreč številni neverjetni preobrati in zapleti. "Tisti srečnež, ki bo prvi našel voditeljski par, bo imel to čast, da bo zelo na glas zatrobil s posebno zračno hupo!“ so sporočili z Radia 1.

 

Komentarjev 10
  • Avatar Smittarena
    Smittarena 01:37 27.avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • MK 22:47 26.avgust 2019.

    koliko moraš biti omejen, da to zjutraj poslušaš. folk a mate res IQ mlačne vode. Te njegove fore so že tako brezveeeze in predvidljivo .... najraje imam malo klasike zjutraj v avtu namesto vseh teh gumpcev komercialnih radijskih postaj in ...prikaži več njihovih bedarij že ob 5 zjutraj. Dragi Denis, posveti se družini, pusti služenje denarja za vsako ceno in na silo in menjaj svoj poklic. Dovolj je bilo.

  • sgt08374 21:08 26.avgust 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje.Za delo sem 3 ure na dan prejel 27936 evrov prvega meseca.Začel sem pred štirimi meseci in se hitro vrnil domov,vseeno, od 7645 do 9264 evrov vsak teden. tu ......... >>> www.WebJob33.Com