Magazin > VIP
106778 ogledov

Denis Avdić pristal na urgenci

Denis Avdić Saša Despot
Voditelj se ni počutil dobro.

Denis Avdić je, kot bi mu lahko rekli, pravi multipraktik. Njegovim šalam se lahko nasmejimo ob poslušanju radia, spremljali smo ga v šovu Znan obraz ima svoj glas, hkrati pa sodeluje pri različnih projektih v gledališčih in pripravlja nadaljevanje uspešnice Moški so z Marsa, Ženske so z Venere, kot piše revija Lady.

Čeprav se trdo delo obrestuje, pa je Denis zaradi utrujenosti pristal na urgenci, kot je povedal v intervjuju za revijo Lady. O tem je pisala že revija Suzy, nato pa smo ga za komentar prosili tudi iz našega uredništva, a odgovora nismo prejeli. "Lani so bile tri službe preveč in sem preprosto izgorel. V UKC so me zadrževali kar nekaj časa, ker je vse kazalo na infarkt," je voditelj povedal za revijo in dodal, da so kasneje ugotovili, da je šlo za napade tesnobe: "Štiri ure spanja (na noč) ne gredo v nedogled."

Denis se je takrat odločil, da najprej poskrbi zase, se dodobra spočije in prepreči, da bi se napad ponovil. Zdaj pravi, da skrbi tako za fizično kot tudi psihično normo.

Komentarjev 11
  • TistoPravo 14:05 05.januar 2018.

    Telo ima spomin. Kompenzacija zanemarjenja iz preteklosti seveda pomaga, vendar ničer ne popravlja za nazaj. Tako kot zdrwvniki samo zdravijo, ozdravit pa ne znajo...ni mogoče spomina za nazaj pobrisat v telesu posameznika. Tko da, obresti najpomembnejše se skrivaju tu. Vse ...prikaži več ostalo je fake, biti znan in bogat je nekaj izven telesnega, telo pa se odloči...in ko se fura predolgo mimo, naredi samo bam. In ostane natanko nič za tabo, in še 1x 000000000

  • Barbara Jenko 20:07 01.januar 2018.

    jozicamurn A ste vi ok? So vas kje mučili oz. ste utrpela kakšne hujše poškodbe glave?? Bi znalo bit res kajne?

  • Avatar Darko Capek
    Darko Capek 19:08 01.januar 2018.

    pohlepnost na denar nima meja ampak na zdravje pa vpliva, se mu maščuje, denar ni vse na svetu, bebec