Magazin > Film & Glasba & TV
34819 ogledov

Bi se moral Avdić opravičiti Ireni Yebuah Tiran?

irena PopTv
Je šel predaleč?

avdić | Avtor: PopTv PopTv
Denisa Avdića, voditelja šova Znan obraz ima svoj glas, je v včerajšnji oddaji čakal izziv – pokazati je moral, koliko opernega pevca je v njem. Mnogi so njegove komentarje na račun te zvrsti razumeli kot napad na žirantko, operno pevko Ireno Yebuah Tiran, saj je operne pevce označil za zoprne, poleg tega je Ireno tudi vprašal: "Mi je uspelo v šestih tednih, da ne bom prepotenten, priti na tvoj nivo?“

Nekateri spletni komentatorji so bili nad temi besedami in tudi nad Avdićevim nastopom razočarani. "Denis opraviči se Ireni, zelo podlo si se poigral, opera je njen svet in tako si jo res užalil Irena in Gojc sta svojo stavo resno in kvalitetno izvedla, potrudi se tudi ti,“ se je glasil eden od komentarjev, nekdo drug pa je pripomnil: "Podn od podna, še potruditi se ni poskušal. Nespoštljivo do drugih v oddaji, ki dajo vse od sebe.“ Komentarjev, da se Avdić ni prav nič potrudil, je bilo zelo veliko, mnogi pa so bili nad njim navdušeni. Tudi v studiu, kjer je bil Denis po nastopu deležen stoječih ovacij.

Komentarjev 11
  • ljubodoma 01:10 07.november 2017.

    Dobra mačka in tudi dobro poje, saj je to njeno področje in ji nisem fauš, če tudi sem Slovenec ! Če ona dobro opravlja svoj poklic, ni večjega poklona ! O onem brezvezniku pa ne bi, saj hvala večnemu B ...prikaži veču B O G U ni pop, ni a kanalizacije, ni tv 3 al pa štir, kurc gleda tv, razen onega kurca iz Avstrije, pri nas pa še do jac nismo prišli !

  • Žirafa 21:59 06.november 2017.

    Izraz na Ireninem obrazu na sliki zgoraj pove veliko. :D Meni on ni všeč in zato tudi šova ne gledam

  • maresem 17:53 06.november 2017.

    Avdić, si in boš en navaden prepotentni luzer in vsi tisti, ki te obožujejo.... seveda z IQ grahaste kure.