Magazin > Odnosi in prosti čas
4872 ogledov

V teh regijah so po mnenju poznavalke najboljši moški v Sloveniji!

moški Profimedias
Punce, pozor, po moža morate na …

Na Koroško! Milena Miklavčič, avtorica trilogije Ogenj, rit in kače niso za igrače, je v svoji zadnji knjigi pod drobnogled vzela moške zgodbe in njihove spolne izkušnje. Kako na spolnost gledajo slovenski moški različnih generacij, jo je v svoji radijski jutranji oddaji podrobno izprašal tudi Denis Avdić, Miklavčičeva pa mu je med drugim zaupala, v kateri regiji je spoznala najbolj fejst fante. 

"Meni osebno so zelo všeč Korošci, na Koroškem sem srečala en kup zelo fajnih moških. Tudi takih zelo gajstnih v pogovoru, da mi z njimi nikoli ni bilo dolgčas. Tudi na Kozjansko, v Belo krajino se rada vračam. Všeč so mi moški, ki niso domišljavi, ki se medtem, ko se z menoj pogovarjajo, ne gledajo v ogledalo. Ampak ne v tisto realno, pač pa namišljeno. In Korošci so zelo fajn," pravi Miklavčičeva. 

Milena Miklavčič | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Najbolj kritična pa je do moških iz ljubljanske regije. Pravi, da se danes predajamo užitkom, kot so hitri seks, alkohol, kokain in zaradi teh užitkov pozabljamo živeti. Dodala je, da v ljubljanski regiji definitivno ne živimo.

Glede na to, da je Anja Ramšak, Avdićeva sovoditeljica, znana kot velika oboževalka poslanca Matjaža Nemca, je Denis Miklavčičevo še vprašal, kakšen se ji zdi poslanec. "Matjaž Nemec je lepotec in o lepotcih nimam nikoli najboljšega mnenja," je povedala, na vprašanje, ali sta lepotca Avdić in Deželak pa odgovorila: "Ne, nista." Fanta sta v tem primeru nad odgovorom več kot navdušena. 

Komentarjev 1
  • sam50 13:36 05.november 2019.

    Ob takšnem opisu Nemca pa ne bodo fantje hoteli biti lepi.....

Sorodne novice