Magazin > VIP
93715 ogledov

Drama na radiu: Avdić le nemo gledal, Deželak v solzah …

Denis Avdić YouTube
Znani radijec ga je hudo polomil.

Mihu Deželaku, sovoditelju jutranjega programa Denis Avdić showa na Radiu 1, se je ponudila enkratna priložnost, a je žal zamočil. S svojim šefom Leom Oblakom, ki ga na radiu kličejo tudi Revni milijonar, se je dogovoril za sestanek, na katerem bi se pogovarjala o povišici, a je Deželak zaradi gneče na cesti nekaj minut zamudil, Revni milijonar pa je ta čas že odšel. 

Deželak se je šefu opravičil v sporočilu, na pomoč pa mu je priskočil tudi Avdić, ki je Oblaka poklical po telefonu. V pogovoru se mu je Deželak še enkrat  iskreno opravičil in ga prosil za drugo priložnost, a je bil Oblak neizprosen. Povedal je, da je kraj in čas določil Miha sam in da bi mu lahko za zamudo povedal prej in ne pet minut pred sestankom. "Veš, Miha, s takim odnosom kažeš, da ti povišica ni toliko pomembna, ker če bi ti bila, bi bil tam, a je tako? Nisi prišel. Priložnost zamujena, ne vrne se nobena. Moraš se naučiti, da če se nekaj dogovoriš, se tega držiš," je povedal Leo. Mihu je bilo tako hudo, da so mu ušle solze. 

Miha Deželak | Avtor: YouTube YouTube

Poslušalci so sedaj zelo jezni na Oblaka, saj je Deželak eden najbolj znanih dobrodelnežev pri nas, ki s svojo akcijo Deželak junak vsako leto številnim slovenskim otrokom omogoči brezplačno letovanje, zato so enotni, da bi si povišico resnično zaslužil. 

Komentarjev 15
  • TistoPravo 18:37 30.november 2019.

    Zdaj je marsikej Aktualno na Radio 1...medrugim tudi plačilni iz javnega sektorja

  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 08:42 30.november 2019.

    Miha nič jokat, bomo zamaške zbirali za tvojo povišico.... ;-)

  • Avatar jezeran
    jezeran 17:16 28.november 2019.

    saj ne morem verjeti, pa to se je dogajalo 3 dni nazaj, danes je dobil kar je hotel. Koliko pa ne sme povedati. Vse skupaj je pač en nateg, da folk posluša radio 1

Sorodne novice