Magazin > VIP
11752 ogledov

Vrtoglav znesek, ki ga je z Denisom Avdićem zbrala Slovenija!

Denis Avdić Darja Štravs Tisu
Ekipa Denis Avdić Showa je v 28 urah zbrala rekordnih milijon evrov!

Zaključil se je že šesti 28-urni dobrodelni maraton Radia1 in dm-a, ki je postregel z rekordom, ki je povzročil pravo evforijo med ekipo Denis Avdić Showa! Radio 1 je skupaj s poslušalci in dm-om zbral neverjetnih 1.037.313,54 evrov!  Ob razglasitvi zneska so tekle številne solze sreče, saj se vsi zavedajo, kako težko leto je za nami in kako je bilo letos še bolj pomembno, da pomagamo družinam v stiski. In to je Slovenija storila na najlepši možni način.

Voditelji Denis Avdić, Jana Morelj, Anja Ramšak in Miha Deželak niso mogli verjeti svojim očem! "Slovenija je svetovni prvak, Slovenija je najboljša na svetu, Slovenija je majhna, a zato toliko bolj srčna, solidarna! Ker otroci pomagajo otrokom in nekoč bomo znani po svetu po tem, da nikomur v državi ne pustimo, da bi bil brez pudinga. Ljudje dajte si čestitat, tudi letos nam je uspelo. Pa sem rekel, da ne bom jokal. Lepe praznike vam želim in eno normalno leto 2021," je vzhičeno dejal Denis!

Po razglasitvi pa so vsi skupaj z glasbenikoma Vojkom Sfiligojem in Sandro Klemm zapeli zimzeleno pesem Dan ljubezni. Da so 4 prijatelji lažje zdržali 28-ur zaprti v studio, pa so poskrbeli številni znani gosti, ki so jih obiskali in poskrbeli za pravo zabavo. Med njimi so Dejan Zavec, Dejan Vunjak, Peter Poles, Tara Zupančič, Joker out, Luka Basi, Samuel Lucas, Zvita feltna, Eva Boto, Damjan Murko, Sebastian, Klemen Slakonja, Ranko Babić, Avseniki, Vlado Kreslin in številni drugi!

Komentarjev 5
  • lucrecia_vesna 21:33 23.december 2020.

    Taki ljudje so manjkali, ko sem jaz bila otrok, pa prav tako nisem imela posebnih zelj samo imet lastno streho nad glavo ne pa zivet podnajemno in komaj prezivljat z minimalno placo pa je se danes tako ceprav ima skori 30 let.

  • rd2dmk2 19:08 23.december 2020.

    torej če polovica državljanov RS podari 1 euro pride milijon. torej še to ni tolk veliko. žalostno pri tem pa je, da večino tega denarja dajo tisti, ki nimajo ravno v izobilju. Lepo bi bilo da bi se zvedelo, koliko ...prikaži več od tega miljona je prispevalo 100 najbogatejših v RS ali pa 1000 najbogatejših. al pa, če je še živ tisti sekretar z rdečega križa, ki je imel bajne plače ob tisočih prostovoljcih, kolk je dal. sicer pa, če bi zbrali samo 1000 eurov je veliko in hvale vredno, ni njihovo delo.

  • Avatar right
    right 13:09 23.december 2020.

    kapo dol. otroci bodo spet veseli in srečni, tisti ki to res potrebujejo

Sorodne novice