Magazin > VIP
13449 ogledov

Znana Slovenka mislila, da je kriv pms, v resnici pa je okužena

anja ramšak Instagram
Za koronavirusom zboleli že številni znani Slovenci, med njimi tudi priljubljena voditeljica …

Denis Avdić in Miha Deželak, voditelja Denis Avdić Showa na Radiu 1, sta minuli konec tedna ostala v studiu sama. Njuni "boljši" polovici, Anja Ramšak in Jana Morelj sta zaradi zdravstvenih razlogov preventivno odšli domov. Jana je staknila virozo, Anja pa se je sredo samoizolirala, saj je bila v stiku s potencialno okuženo osebo. Jutranji program je tako vodila od doma, v četrtek pa sta z Jano preventivno odšli na samoplačniški test za koronavirus.
 
"Testirali sva se v Kamniku, tam ni bilo nobene gneče. Zapelješ se v tako hiško, kot za kostanj (smeh), poveš svoje podatke in pride oseba v skafandru. Palčka za v nos je kar dolga. Osebje je zelo prijazno, razložijo, da bo morda neprijeten občutek in prav imajo. Podrezajo po mehkem tkivu in to je to. Palčka gre zelo globoko, ko pa jo potegne ven, se ti ulijejo solze. Vse skupaj traja 10 sekund," je dejala Anja, ki je z napetostjo pričakovala rezultat testa.
 
Ta je pokazal, da Jana ni okužena, Anja pa je okužena z novim koronavirusom. "Nekaj dni prej sem sicer že bila utrujena, a sem to pripisovala temu, da sem kronično utrujena že leta, odkar imam budilko nastavljeno na 4:15. Imela sem tudi pms, zaradi katerega sem običajno brez energije. Odkar sem zvedela, da sem pozitivna, sem od prijateljev dobila že par karantenskih paketov, tudi rože sprejemam, gintonik pa čez dva tedna," je dejala vedno nasmejana Anja.
 
Sodelavci so nad njo izjemno ponosni, saj je v dani situaciji ravnala pravilno. O svoji izkušnji s koronavirusom bo poročala tudi v Denis Avdić Showu, kjer bo odkrito spregovorila kako se spopada z okužbo. Sicer pa bo zaradi njene okužbe Denis, ki je nameraval jesenske počitnice preživeti doma z družino, prekinil dopust in se vrnil v studio. Tudi on se je, skupaj z Deželakom preventivno odpravil na samoplačniško testiranje. Oba voditelja sta k sreči negativna.

Kateri znani Slovenci so že zboleli za koronavirusom, preverite TUKAJ.

Komentarjev 2
  • Avatar vec
    vec 16:36 26.oktober 2020.

    Un ma pa srečo, se ga ne prime nič, je imun, al ma pa srečo.

  • lulibuc 08:44 26.oktober 2020.

    Okužena si ti AHF