Magazin > Bizarno
7705 ogledov

S to žalitvijo na račun Avdića zaslužil

denis avdić Joongla
"Tisti, ki me bo najlepše užalil, bo dobil 100 evrov,“ je poslušalce pozval Denis Avdić, zvezda Radia 1.

Pred nekaj dnevi je vlada na dopisni seji sprejela odločitev, da soglaša s predlogi dopolnil k predlogu Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o varstvu javnega reda in miru, ki jih je pripravilo ministrstvo za notranje zadeve. Za nedostojno vedenje do najvišjih predstavnikov države, poslancev državnega zbora, ustavnih ali vrhovnih sodnikov notranje ministrstvo predlaga globo od 500 do 1000 evrov.

Voditelj Denis Avdić se iz tega pošalil na svoj način. Poslušalce je pozval, naj ga na lep način užalijo. Najboljšo žalitev je nagradil s 100 evri. Žalitev je deževalo ...

"Denis, najini raketici sta enako veliki,“ je napisal Robert Roškar.
Toni pravi: "Denis, a mi lahko podariš eno svojo sliko. Zbiram naravne katastrofe ...“ 
"Tvoj rojstni list je v bistvu opravičilo iz tovarne kondomov,“ pa je zapisal Goran. 

Zmagal pa je Damjan Požun. "Če bi Pogačar imel tvoj nos, bi bil na OI srebrn. #fotofiniš“

Komentarjev 5
  • eminenca 13:33 07.september 2021.

    jest bi mu naiosat tako žlajivo vsebino, ime bi problem z žena in še eno ose, ki delaj z njem ,,, sam ne bom zdej ... lahko gredo stvari predaleč

  • andreja72 11:22 07.september 2021.

    To naj bi bile žalitve??? Sicer gre pa v zakonu za direktno osebno napadanje (v živo), da se ne bi ponovilo pljuvanje in Kredarica, ne pa žaljenje po internetu, to bodo omejenci tipa Avdić lahko počeli še naprej!

  • 6f1b94e68b7476ec86825e5e432c820a2a4318dc 22:24 06.september 2021.

    Avdić ima zdaj,ko so Američani zapustili Afganistan na široko odprta vrata za politika v Kabulu.Še,da mu s pipcem odpičimo kožico na njegovi raketici(Deželaka tudi lahko,po želji), oblečemo v hvače pa gvant...,pa bo kot "ulit".Ker tud Avdić mora nas en mau ...prikaži več razumeti,da EU in na veliko potrebo s flašo vode ne gre glih skupaj... .