Magazin > VIP
36098 ogledov

Naša voditeljica: "Videla sem dele njegovega telesa, ki jih ne morem pozabiti"

Voditelja na Radiu 1, Robert Roškar in Anja Ramšak sta znova "udarila".

 Potem, ko sta poleti posnela priredbo uspešnice 90-ih let, Kraljica noči, sta sedaj presenetila z bodočo zimsko uspešnico. Priredila sta velik božični hit Mariah Carey, All I want for Christmas is you.

"Po poletni uspešnici Kraljica noči se nama je zdelo, da potrebujemo tudi nekaj, čemur se bomo režali in kar bomo prepevali tudi v veselem decembru. In kako to boljše naredit kot z božičnim evergreenom po najino seveda. V bistvu midva nisva toliko pevca kot dva človeka, ki se zabavata in to je važno. Tudi, če človek 'fuša', a ne Roši," je dejala Anja, Roši pa ji je potrdil. "Zame vesoljna Slovenija ve, da fušam, zato od mene nimajo nobenih pričakovanj in jih tudi ne morem razočarat. Anja pa zna peti, vsa čast. Ona poje, jaz fušam, vrhunski tandem! In zdaj se bo seveda marsikdo vprašal, zakaj sva si izmed vseh božičnih pesmi izbrala ravno All I Want For Christmas Is You? Preprosto, to je moja najljubša božična pesem, vrtim si jo tudi poleti na morju," je dejal Robert, ki zase pravi, da ni pevec, ampak recitator in v tej vlogi se počuti vrhunsko.

Anja in Robert sta se na snemanju spota odlično zabavala. "Videla sem dotične dele Roškarjevega telesa in tega zdaj ne morem izbrisati iz glave," je v smehu dejala voditeljica, Robert pa je razložil zakaj se je šlo. "Oblekel sem božične gate HO HO HO, ki so bile v univerzalni velikosti in so bile ekstremno majhne. Pol zadnjice mi je gledalo ven, tako da se nisem smel obrnit. Anja je ob tem seveda veselo zavijala z očmi. (smeh). Ljudje me sprašujejo, kako sem se lahko zvlekel v Anjino žensko božično oblekico. Saj ni njena! Ona nosi svojo velikost, jaz sem si zase kupil tisto za ženske z močnejšo postavo velikosti 5XL," je v smehu zaključil Roškar.

Komentarjev 3
  • bogdan76 07:57 04.december 2020.

    Šefatalni moški za denar iz nabirk naroda.

  • bobo7 07:48 04.december 2020.

    Odlično besedilo, in spremljava

  • pantani 14:57 03.december 2020.

    Neumnost nima meje!!!