Magazin > VIP
23118 ogledov

Srce Anje Ramšak oddano?

robert roškar, anja ramšak radio 1
Bralka trdi, da je Anjo v družbi postavnega mladeniča videla v centru prestolnice.

Voditelja Radia 1, Anja Ramšak in Robert Roškar, se v etru obnašata kot pes in mačka, v resnici pa drug brez drugega ne moreta. Njuna "ljubezen“ je tako zabavna, zbadljivke tako humorne, da so jima zaupali sobotni jutranji program. Od 8. do 10. ure boste odslej vodila Ramšak in Roškar sobotni show, oddajo pa so na Radiu 1 najavili s prav posebnim dogodkom – poroko.

Pred Martino Ipša sta si radijska voditelja obljubila večno zvestobo, poročno darilo, kondome, pa je Robertu Anja takoj potegnila iz rok. "To bom pa jaz vzela, ker to dejansko uporabljam,“ mu je rekla in bruhnila v smeh.

Oglasila se nam je bralka, ki pravi, da verjame, da bo Anja kondome kmalu porabila. Videla jo je namreč v centru Ljubljane, in to v družbi postavnega mladeniča, s katerim sta se držala za roke in zaljubljeno gledala.

Lepotičko smo vprašali, ali besede naše bralke držijo, a Anja ostaja skrivnostna. "O svoji zasebnosti za zdaj ne bi govorila, lahko pa povem, da sem se v petek, 2. oktobra, poročila z Robertom Roškarjem, s katerim vsako soboto od 8h do 10h zjutraj v dobrem in slabem vodiva Ramšak in Roškar sobotni show. Sva zelo srečna, odlično se ujameva in dopolnjujeva. Včasih me spravi ob živce s svojo spontanostjo, jaz pa njega z mojo natančnostjo, a kljub temu sva skupaj ena skorajda klasična zakonska kombinacija,“ je za naš medij povedala.

Komentarjev 4
  • yatibo6112 03:55 11.oktober 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. ....... www.maxincome.monster

  • borut88 11:09 10.oktober 2020.

    "To bom pa jaz vzela, ker to dejansko uporabljam,“ mu je rekla in bruhnila v smeh, in kam natakne- na prst? Več na: https://www.zurnal24.si/magazin/vip/srce-anje-ramsak-oddano-354511 - www.zurnal24.si

  • anubis 09:36 10.oktober 2020.

    Tudi jaz sem jo videl z mladeničem ko sta se za roke držala na sprehodu ob Savi.