Magazin > VIP
29402 ogledov

Radijska voditelja skočila v zakon, zaobljubi sta bili nekaj posebnega

roškar, ramšak
1/6
radio 1
Pa smo dočakali ta dan. Robert Roškar in Anja Ramšak sta se "poročila“.

Voditelja na Radiu 1,  Anja Ramšak in Robert Roškar, sta končno rekla DA! Le en dan pred začetkom njunega  Ramšak in Roškar sobotnega showa sta namreč odkorakala po rdeči preprogi svoji skupni prihodnosti naproti. Da je poročni obred potekal tako, kot se šika, je poskrbela ekipa Denis Avdić Showa, ki je v goste pripeljala stand up komičarko Martino Ipša, ki ju je tudi poročila. Anjina priča je bila Jana Morelj, Roškarjeva pa Denis Avdić.

Njuni zaobljubi sta bili seveda nekaj posebnega. "Obljubim, da bom skrbela, da bo gin tonik ves čas v hladilniku in ta velika nutela na polici. Obljubim, da bom enkrat na teden oprala tvoje gate in nogavice ter te spodbujala, da se vsak dan stuširaš. /.../ Vedno boš imel košček mojega srca in večji del najinega kredita,“ je obljubila Anja, Robert pa je povedal: "To je najsrečnejši dan mojega življenja. Jaz bi želel, da si od danes naprej pridna, marljiva, ubogljiva. Da mi likaš, pereš, sušiš, likaš in kar je zelo pomembno, kar so nekoč žene znale, da si predvsem večji del časa marljivo tiho. Ljubim te.“

Ženinu in nevesti so na ceremoniji ploskali in ju spodbujali sodelavci. Vsem pa se je najbolj orosilo oko, ko sta se mladoporočenca poljubila. "Vesela sva, da sva zdaj skupaj v dobrem in slabem še ob sobotah! Poslušalce bova popeljala v odličen vikend, poln zabave in smeha. Sobota pa je itak boljša od nedelje," sta veselo dejala mladoporočenca.

Video si lahko ogledate TUKAJ!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.