Magazin > VIP
11215 ogledov

Gregor Čeglaj: "Sem kreten in se iskreno opravičujem vsem dekletom"

gregor čeglaj POP TV
Najprej se je branil, da je bil le iskren, sedaj pa je očitno spoznal, da je naredil napako.

Sanjski moški Gregor Čeglaj je prvič po spornem ocenjevanju estradnic stopil v javnost. Oglasil se je na Radiu 1, kjer je jutranji ekipi, voditeljem Iztoku Gustinčiču, Jani Morelj in Mihi Deželaku zaupal svoje mnenje o vsem .

Čeglaju je najprej svoje, na zelo spoštljiv način povedala Jana: "S tem, ko si ti javna oseba, Sanjski moški, vplivnež, s tem nosiš tudi določeno odgovornost do številnih mladih ljudi, ki te imajo za vzor. S takimi komentarji daješ zgled. Moški in ženske nismo krave na sejmu, da nas ocenjuješ z 1 do 10, ne gre samo za zunanji videz. In se mi zdi, da ni bilo ok in se ne bi smelo dogajat leta 2021."

Nato so dali besedo Čeglaju, ki se je vsem puncam iskreno opravičil. "Sem kreten, ker sem to rekel in se zavedam, da to res ni bilo lepo. Res mi je žal, še enkrat bi se iskreno opravičil vsem puncam, od prve do zadnje. Jaz sem bil vedno na strani punc, za vsako mislim da je kraljica iz njimi sem tudi tako ravnal. Verjamem, da je vsak človek lep, še posebej znotraj. Verjamem, da vsak človek naredi kdaj napake in jaz sem jo naredil. Nisem slab človek, nisem škodoželjen, nikol v življenju nisem na tak način ocenjeval ljudi. Ne bom iskal izgovorov zakaj sem to naredil, sem pa se opravičil in naredil bom marsikaj, da popravim to."

Kako se bo oddolžil?

In prav s tem so zaključili pogovor, saj so poslušalce vprašali, kakšna kazen bi bila primerna zanj? Predlogi so bili različni, od tega, da naj gre z vrtnico do vsakega dekleta, do tega, da naj Deželaku pomaga voziti kolo v akciji Deželak junak. To vse so predlagali poslušalci: 

Naj gre k Urošu Slaku ena na ena, da ga v red spravi in da vidimo, da mu je res žal.
Naj se ne ostriže in obrije vsaj eno leto.
Vsaki osebno odnese eno rožico in se opraviči.
Skoči v morje.
Odpelje celo etapo Deželak Junak.
Naj se osebno opravičilo na štiri oči.
Naj gre v samih tangicah po cesti.
Priklopite ga na simulator popadkov.
Roast Gregorja Čeglaja.
Za štiri mesece v vojsko.
Naj prizna, da je zafrknil in se iskreno opraviči ter dekleta pelje na večerjo. 

Gregor je predlagal, da bi se lahko oddolžil z družbeno koristnim delom, Jana pa je zaključila: "Dobro si začel z opravičilom, zdaj pa še dejanja." 

Komentarjev 1
  • pofukanavlada22 07:23 06.november 2021.

    Najprej se je branil, da je bil le iskren, sedaj pa je očitno spoznal, da je naredil napako pomoje tudi ja hahaha!!!! kaj je spoznal, da mu bo zdaj šlo finančno karierno stanje na dol zato tak odziv, sigurno mu ...prikaži večmu ni žal besed in še vedno misli enako, samo pred kamero more se zdaj podredit,da ga mogoče vzamejo sponzorji nazaj.... temu se reče da se prodaš!

Sorodne novice