Magazin > VIP
45619 ogledov

Gregor Čeglaj o Nini in Ambrožu (Kmetija): "Upam, da bo trajalo dlje kot en mesec"

nina radi POP TV
Tako sanjski moški komentira novo ljubezen svoje bivše kandidatke …

Nina Radi, ki je ljubezen spomladi iskala v šovu Sanjski moški, jo je nepričakovano našla v drugem resničnostnem šovu, Kmetija. Kot je znano, sta s sotekmovalcem Ambrožem še vedno srečen par. Kako pa na Ninino novo ljubezen gleda sanjski moški Gregor Čeglaj

"Kmetije nisem spremljal. Sem pa zelo vesel zanjo, da je našla, kar je iskala. Upam, da bo trajalo dlje kot en mesec in da  bosta imela skupno prihodnost. Kot sem slišal, je on zelo zabaven, Nina pa, kot jo poznam, bolj mirna. Želim jima veliko sreče. Sicer pa ni važno, kje spoznaš svojo ljubezen, važno, da jo," je za zurnal24.si povedal Čeglaj. 

Nina Radi | Avtor: Instagram Instagram

Nina pa ni edina Gregorjeva bivša kandidatka, ki je po šovu našla srečo v ljubezni. Od poletja je zaljubljena tudi Nina Savnik, ki je ljubezen našla v službi. "Nisem vedel, upam, da tudi zame pride ta čas in oseba. Trenutno se posvečam poslu in sebi, nimam fokusa na ženskah. Morda po novem letu, bomo videli," je ljubezensko življenje bivših kandidatk in tudi svoje komentiral Gregor. 

Če ne ljubezni, pa so njegove kandidatke dobile številne nove priložnosti, tudi v medijskem svetu. Zmagovalka Anja Širovnik je postala napovedovalka vremena na Planet TV, Carmen Osovnikar pa je del novega resničnostnega šova Vražje dame, prav tako na Planetu. Menda pa se kariera v medijih obeta tudi Gregorju. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice