Magazin > VIP
4944 ogledov

Na Pop TV-ju naval ženinov, vsi si želijo biti drugi Gregor Čeglaj

sanjski moški, gregor čeglaj POP TV
Naval prijav za ta resničnostni šov! Si res želijo družice ali le medijske pozornosti?

Pop TV se počasi že pripravlja na snemanje nove sezone šova Sanjski moški, a najprej je treba izbrati popolnega ženina. Spomladi je v to vlogo stopil Gregor Čeglaj in slišali smo, da si številni moški želijo biti na njegovem mestu v novi sezoni šova. 

"Prijavljenih je že veliko simpatičnih kandidatov. Z nekaterimi smo se že srečali, z drugimi se še bomo, še vedno pa z velikim zanimanjem čakamo nove prijave. Iskanje popolnega moškega, ki bi ustrezal prijavljenim kandidatkam, je res kompleksen izziv. Iščemo zgovornega fanta, ki išče življenjsko sopotnico, se želi ustaliti, si ustvariti družino, hkrati pa že ima za sabo nekaj izkušenj z več življenjskih plati," je sporočila tiskovna predstavnica Pop TV-ja, ki pa ni razkrila, ali je med prijavljenimi kandidati morda tudi kakšen znani Slovenec. 

To pa kandidatom in bodočemu sanjskemu moškemu svetuje že prekaljeni Gregor Čeglaj: "Moj nasvet bi bil, da bodo rabili veliko potrpežljivosti. Če nimajo namena, da v šovu najdejo partnerko, se nima smisla prijaviti, ker moraš v šovu dati od sebe 100 odstotkov. Naj se pripravijo na nepričakovane situacije in na to, da je šov psihično zelo naporen, v rokah moraš držati vse vajeti. Izbranemu kandidatu pa bi svetoval, da podari možnost tudi kandidatkam, ki mu na prvo žogo morda niso všeč, saj ga kasneje lahko prepričajo s svojo osebnostjo in ga zelo presenetijo." Povedal pa je tudi, da je, kljub temu da družice ni našel, iz šova potegnil pomembne življenjske lekcije: "Sam se sem v šovu veliko naučil o sebi in se prepričal, da znam tak šov speljati do konca ter ostati to kar sem, tudi, ko pozabim na kamere. Nekaj stvari sem si vsekakor dokazal."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice