Magazin > VIP
55142 ogledov

Carmen življenje greni bivši mož: "Naj uživa z novo in mi da mir"

carmen osovnikar Tija Ažman
Resničnostna zvezdnica nima miru pred bivšim soprogom, znanim mariborskim gostincem Nikom Polnerjem.

Kandidatka sanjskega moškega Gregorja Čeglaja, Carmen Osovnikar, ima še vedno velike težave z bivšim soprogom, od katerega se je ločila že pred petimi leti. 

"To je že četrta zgodba oz. tožba. Od mene želi denar. Vsakič je nekaj drugega. Enkrat trdi, da plačuje kredite, čeprav jih jaz, drugič trdi, da mi je obnovil hišo. Ne da mi miru. Resnica je taka, da je dal on svoje podjetje v stečaj, ker sem bila jaz porok, pa so vsi krediti padli name in jih tudi odplačujem. Tudi živel je pri meni 11 let. Kot lord, drugi so mu čistili, likali in prali, moja mama nama je plačevala potovanja. Naj uživa z novo in mi da mir. Če bi mi kdo rekel, da bom od njega doživela kaj takega, mu ne bi verjela. O meni širi lažne govorice, celo grozili so mi," o gonji z bivšim soprogom pove Carmen. 

"Ni je tožil štirikrat, gre za eno zadevo, in sicer ureditev premoženjsko-pravnih razmerij med nekdanjima zakoncema. Od nje ne želi denarja. Sicer pa gre za odprt sodni spor, ki ga ne bomo komentirali v medijih, oziroma bomo zadevo pojasnili, ko bo zaključena na sodišču,“ so za zurnal24.si povedali v odvetniški pisarni Kac, ki zastopa Nikolaja Polnerja.  

Komentarjev 7
  • eminenca 15:05 17.avgust 2021.

    babo nategnt , pa plačat ... sam mau je že stara, slikca je samo slikca ... ona je tipičen primer novodobnih materialističnih feministk ... ko možku, partnerju ne lavfa biznis, ni več uporaben, isto kot pri blagne primadoni ... potem ...prikaži več pa narazen ... dokler pa lavfa biznis in dec nos denar , takrat ga pa žurajo, skok čez plot ali dva, pa kaj ... ja uboga reva bo spet nekoga omrežla, požrla in ko ne bo več uporaben, samo izplunek ... res čudovito živlenje

  • Poet1 14:47 17.avgust 2021.

    koga bi zanimalo sranje od pop tv

  • zdenka18 14:17 17.avgust 2021.

    Zakaj mediji objavljate trace, ki zanimajo samo njihove sledilce? Poln kufer že imam Hajdi, Urške, Helence, Potrč family. Ali vam plačujejo, da objavljate? Imajo sledilce na svojih profilih, nas ne zanimajo.

Sorodne novice