Magazin > VIP
93398 ogledov

Še lepša kot prej: Kaja Casar se je odločila za estetski popravek

Kaja Casar Instagram
To pa je razlika!

Mlada nogometna sodnica in športnica Kaja Casar, ki jo je Slovenija spoznala v šovu Sanjski moški, kjer se je uvrstila med prve tri izbranke Gregorja Čeglja, je bila na Instagramu priljubljena že pred šovom. Njenemu stasu in glasu pa sledi že več kot 42 tisoč sledilcev.

Popolna postava in nebeško modre oči so bile Kajin adut številka 1, pred kratkim pa je poskrbela, da bo kmalu popoln tudi njen nasmeh. Odločila se je namreč za nevidni zobni aparat, ki ga bo nosila pol leta, rezultati pa so vidni že po prvem mesecu. Zaenkrat pa bo Kaja ostala le pri tej spremembi, čeprav ni proti estetskim popravkom, sama ne vidi potrebe po tem, da bi spreminjala še kaj drugega razen svoj nasmeh.

Vedno nasmejana Kaja pa je pred kratkim dobila tudi novo karierno priložnost, postala je namreč komentatorka televizije Sportklub, kjer komentira Prvo ligo Telemach. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Komentarjev 1
  • Kim_Hughes 10:10 01.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice