Magazin > VIP
5550 ogledov

Sanjska Mary o vzponih in padcih: "Žal moji starši niso premožni"

sanjski moški, Mary Ševo Pop TV
Kljub neuspehu, pravi, da ne bo odnehala …

Mary Ševo iz šova Sanjski moški se je odprla pred kamerami in zaupala svojo zgodbo o poslovnem neuspehu, ko je čez noč ostala skoraj brez vsega, ker je posel, v katerega je vložila, propadel. A samozavestna in vztrajna Mary se ne da in se ponovno podaja v poslovne vode.

"Vedno sem bila podjetna in ambiciozna, a žal moji starši niso premožni, zato se za vse borimo sami in veliko delamo. Pri 34 letih imam že petnajst let delovne dobe in odločila sem se, da ne bom več delala v butiku za druge, ampak grem na svoje. Kljub temu da mi je prvi posel propadel, imam sedaj res dober občutek. Julija začnem s spletno stranjo, na kateri bom ponujala oblačila in modno svetovanje, s tem se ukvarjam že vsa leta," pravi Mary, ki se veseli novih začetkov.

Zase sicer pravi, da je kot najmlajša izmed treh sester vedno malo izstopala iz povprečja, kar je v majhnem Kranju včasih težko, a ne misli obupati. Za razliko od svojih dveh sester, je Mary namreč še vedno samska. "Tudi sestri sta mi kdaj želeli predstaviti kakšnega fanta. A pri meni mora res klikniti, ne bom z nekom kar tako. Želim si družine, vendar z nekom, s katerim bova ostala skupaj. Nočem biti samohranilka. Drži pa, da sem močan karakter in se me fantje kar malo bojijo. Dokler ga ni, pa ni konec sveta. Uživam, potujem in se družim," še pravi Mary.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Sevo (@___marysevo___)

Komentarjev 1
  • dusan11 12:11 11.julij 2021.

    Korlek tipična leva budala

Sorodne novice