Magazin > VIP
33357 ogledov

Sanjski moški: Ko je videl, s kom mora na zmenek, je vzkliknil "joj"

gregor čeglaj, sansjki moški, mary ševo POP TV
Kdo gre na zmenek, so tokrat določila dekleta.

Gregor Čeglaj si tokrat ni izbral niti zmenka niti dekleta, ki mu je delalo družbo. Kdo gre z lepotcem na zmenek, so namreč z glasovanjem določile kandidatke. Izbrale so Mary, ker so vedele, da med njo in Gregorjem "škripa“. 

gregor čeglaj, sansjki moški, mary ševo | Avtor: POP TV POP TV

To tudi drži … Ko je Gregor videl, koga so določile, je rekel: "Joj, Mary so mi dale. Upam, da nama bo stekla komunikacija. Punca je zelo hladna.“ Kljub težavam pa je Gregor pozneje dodal, da ji bo dal še eno priložnost, da pokaže svojo nežno plat.

Odpeljala sta se v dvorec Zemono, kjer ju je čakal koncert Marka Vozlja, ki ga Gregor občuduje. Ko je videl, kdo stoji pred njima, je bil šokiran in obraz se mu je razlezel v velik nasmeh (fotografija spodaj).

gregor čeglaj, sansjki moški, mary ševo | Avtor: POP TV POP TV

Gregor je celo zapel, saj je poznal besedilo, Mary pa je ostala tiho, kar Gregorju ni ostalo prikrito. 

"Glede na to, da meni slovenska glasba, specifično Marko, veliko pomeni, Mary pa ta glasba ni zares blizu ... Lahko je reči, da uživa, da ji je všeč, dejansko pa mislim, da ni tako, in da bi to znal biti najin trn v peti,“ meni Gregor. Mary v tem ne vidi težave, saj meni, da se je treba v zvezi prilagajati.

gregor čeglaj, sansjki moški, mary ševo | Avtor: POP TV POP TV

Kljub napetemu vzdušju pa je padel poljub, ki sta ga zvezdi šova videli popolnoma drugače. Gregor pravi, da je bil le nedolžen poljub, Mary pa se je v tem trenutku počutila posebno – kot bi bila njegovo dekle.

Gregor se je po koncertu želel pogovoriti o težavah, ki jih čuti med njima. Lepotici je še enkrat povedal, da mora tudi slišati, da je ženski všeč in v njenih besedah čutiti nežnost. Mary je priznala, da je posebna in odrezava, a mu zagotovila, da ji je všeč.
V kamero je pozneje povedala, da Gregor očitno išče "nekaj, kar je že imel“, in dodala, da bi bilo morda dobro, če bi spremenil mnenje, ker se več kot očitno z nekdanjimi partnerkami ni obneslo in bi moral poskusiti kaj novega. 

Komentarjev 3
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 18:00 07.junij 2021.

    A to sploh še kdo gleda???

  • Ender3 15:25 07.junij 2021.

    Degutantno !

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:11 07.junij 2021.

    Kdo bi si mislil, da je oddaja prav zanimiva, predvsem iz vidika psiholoških dejavnikov.