Magazin > VIP
4131 ogledov

Sanjski moški: V šovu obtoževale, sedaj se promovirajo tudi same!

sanjski moški POP TV
Tako so jokale, kako so nekatera dekleta tam zaradi napačnih razlogov, a očitno pozornost na družbenih omrežjih godi tudi njim …

Daleč najbolj priljubljena kandidatka Sanjskega moškega na Instagramu je 22-letna Kaja Casar, mlada nogometna sodnica in študentka kineziologije, ki ima že več kot 34 tisoč sledilcev. Kaja svoj profil uporablja tudi v promocijske namene in svojim sledilcem predstavlja produkte različnih podjetij, od kozmetičnih do takih s športno opremo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

Čeprav je med dekleti tiste, ki so prišle v šov zaradi promocije, najbolj obsojala Pia Gavrič, pa je z Instagramom domača tudi sama. Ima že več kot 27 tisoč sledilcev, s katerimi zelo rada deli tudi trenutke iz svojega zasebnega življenja. 

Prav tako svojo prepoznavnost za promocijo s pridom izkorišča Mary Ševo. Trenutno ima 11 tisoč sledilcev, ki jih tudi z darili mami in pripravlja na otvoritev svoje spletne trgovine z oblačili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Sevo (@___marysevo___)

In pa rdečelasa Sandra Aleksić, v katero je Gregor največkrat podvomil, ali je v šovu res zaradi pravih namenov ali le promocije svojega Youtube kanala. Sandra se z Youtubom res še vedno ukvarja in deli tudi filmčke s skupnih druženj z ostalimi dekleti iz šova. 

Zelo dobro pa gre Instagram promocija, sploh kozmetičnih storitev in izdelkov, od rok tudi Tjaši Kramarič, ki ima že skoraj 10 tisoč sledilcev.

Zanimivo pa je, da glavni protagonist šova, sanjski moški Gregor Čeglaj, nima največ sledilcev, prehitela ga je namreč Kaja Cesar. Gregor ima dobrih 26 tisoč sledilcev, Kaja pa čez 30 tisoč. A tudi Grega svoj profil in prepoznavnost uporablja za promocijske namene, čeprav je za zurnal24.si še enkrat poudaril, da v šov ni šel zaradi promocije, temveč zato, da najde pravo osebo. "Z nekaterimi podjetji s športno opremo in očali sem sodeloval že prej, sicer pa zelo malo objavljam promocijske vsebine in tudi očala sem na primer podaril, nisem jih obdržal zase," pravi Gregor. 

Komentarjev 2
  • Avatar erof
    erof 09:12 04.junij 2021.

    te iz šova nebi mel nobene ... kaj če meni ženska ki ne ve prat ne kuhat še instant juhe ne ve skuhat ... kako bi še te lahko bila mati če osnovnih življenskih stvari ne obvlada da bi varuška ...prikaži večka otroke vzgajala ... tukaj so take ki so prišle na lahek način se nekje parkirat in zagotovit streho nad glavo v resničnem življenju pa ni zanimanja za njih ker so že x-x-x partnerjev menjale in noben ni dober zanjo če jo ne nosi po rokah in vsaki dan vozi od restavracije do frizerja ,solari

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:40 04.junij 2021.

    Pa kaj vam ni jasno. Kdo se gre izpostaviti na TV? Tisti, ki želijo pozornost in samopromocijo. Koklje, ki kot , iščejo sanjskega petelina! Petelin se pa zanje ne zanima , ker bi raje postal divji petelin, da mu ne ...prikaži več bo treba več kurnika na Leku čistiti.

Sorodne novice