Magazin > VIP
27542 ogledov

Sanjski moški: Ta kandidatka naj bi imela fanta, a kljub temu prišla v šov

pia gavrič POP TV
Carmen Osovnikar je sprožila vroče novice.

Zdaj že nekdanja tekmovalka šova Sanjski moški, Carmen Osovnikar, je v pogovoru za Slovenske novice povedala, da je slišala, da je imela ena od kandidatk fanta, a se je kljub temu potegovala za srce sanjskega Gregorja.

Govorila je o 23-letni Pii Gavrič. "To so laži. Ne vem, od kje njej te informacije. S tem, da si izmišljuje govorice o meni, sebe poskuša dvigniti, mene pa potlačiti. Fanta nimam in ga tudi v času snemanja nisem imela. Če bi ga imela, ne bi šla v šov,“ je za Žurnal24 povedala Pia in dodala, da se s Carmen še ni soočila. "In se tudi ne mislim. Še huje bi bilo. S tem bi se hranila. Je konfliktna oseba. Ne želim se pogovarjati z njo, da ne bi prišlo še do kakšnega njenega izbruha. Tišina najbolj boli.“

Carmen smo vprašali, kje je slišala za te govorice. Povedala nam je, da se to govori po Ljubljani, dobila pa je tudi sporočila oboževalcev, ki so jo spraševali, kaj dela Pia v šovu. "Nisem je blatila za razliko od nje, ki o meni širi hude obtožbe. Rekla sem le, da sem slišala, da ima fanta,“ je poudarila Carmen. 

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 01:17 22.maj 2021.

    Če prav razumem, punce v Sanjskem moškem ne dobijo plačano, da so v oddaji. Zakaj pri sveti Angelci Likovič, se potem tako smešijo pred celo Slovenijo?

  • Avatar erof
    erof 17:10 21.maj 2021.

    Pa majo poročeni tudi po dve ljubici al ona dva ljubimca pa ni nič spornega