Magazin > VIP
9772 ogledov

Gregor Čeglaj na robu obupa: Imam občutek, da mi bo razneslo glavo

gregor čeglaj POP TV
Gregorja je zmedla.

V šov Sanjski moški so vstopila nova dekleta, kar je še zlasti razburilo Pio, ki jih je označila za "nikakve“. Svoje slabe volje ni skrivala niti na skupinskem zmenku, kjer je bilo več kot očitno, da je z njo nekaj narobe, kar je opazil tudi Gregor, ki jo je pozneje povabil na klepet.

Snidenje s temnolasko je zapustil v šoku, saj je Pia čas z njim izkoristila za udrihanje po novinkah. Za Laro in Leo je povedala, da sta v šov prišli po prepoznavnost, Sara naj bi izjavila, da ji bo Gregor vse plačeval, Mire si menda ne želi resne zveze, Tjaša pa ne ve, ali bi ostala v Sloveniji, saj sicer živi v Franciji. Njene besede je potrdila tudi Kaja.

"Imam občutek, da mi bo glavo razneslo,“ je po pogovoru s kandidatkama povedal Gregor in napovedal, da se bodo stvari spremenile. Kaj je s tem mislil, ni znano, je pa preveril Piine trditve, saj je na kratek zmenek povabil Tjašo, ki mu je zatrdila, da bi se za moškega tudi preselila. Prepričala ga je, zato ji je podaril vrtnico.

Ko je to videla Pia, je planila v jok. Povedala je, da ji gredo na živce dekleta, ki so v šov prišla po promocijo, saj bodo resnim kandidatkam vzele priložnost.

Njene besede je pokomentirala Lara, ki se ji ne zdi pošteno, da o njih sodi ženska, ki jih niti pozdravila še ni. 

pia gavrič | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 2
  • Ender3 11:59 16.maj 2021.

    Božec, svoj ego bi si lahko zdravil na kak bolj normalen način.

  • Janez_53 10:36 16.maj 2021.

    Poišči si žensko po normalni poti, pa ti ne bo "glave razneslo", Ko se okoli človeka mota en kup prepirljivih, nadutih in zakompleksanih avš, ki si predvsem želijo "popularnosti", človeku res lahko glavo raznese.