Magazin > VIP
1935 ogledov

Sanjski moški: Po posvetu z astrologinjo v jok

nina radi POP TV
Dekleta je pod drobnogled vzela astrologinja.

Mary, Tjašo, Ano, Lauro, Anjo in Nino je pod drobnogled vzela astrologinja Teodora Erhatič, ki je preverila, katera dekleta bi bila z Gregorjem najbolj kompatibilna. Po posvetu se je smejalo Tjaši in Anji, Nina pa je bila kar malo pretresena.

Zanjo je astrologinja povedala, da je zelo mila, prijetna in dobrodušna oseba, ki ve, kaj hoče, čeprav "izgleda, kot da ne zna šteti do pet.“ Komentar je šokiral Gregorja in tudi njene sotekmovalke. Nine pa ta del pogovora ni vrgel iz tira. 

Kaj nam je astrologinja povedala o Gregorju, lahko preberete TUKAJ.


Strinjala se je, da se zadržuje in da si ne upa v ospredje, kar ji je dalo misliti. "Sem človek, ki druge raje potiska v ospredje, da zasijejo. Jaz pa čakam,“ je v solzah povedala in dodala, da je sedaj napočil čas, da se postavi zase.

Po besedah strokovnjakinje so zvezde najbolj naklonjene Tjaši in Gregorju. Erhatičeva je povedala, da imata podoben način komuniciranja in ambicije ter da bi se lepo dopolnjevala. Od lepotice bi se Gregor lahko celo kaj naučil, je še dejala.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.