Magazin > VIP
68353 ogledov

Sanjska Laura: "Če kdo nima okusa, je to tisti, ki mu je všeč Nina"

sanjski moški, nina radi, laura beranič POP TV
Bolj kot s sanjskim moškim se dekleta v šovu ukvarjajo druga z drugo. Vsaj tako je videti …

V zadnjih oddajah Sanjskega moškega je na račun Laure Beranič nekaj precej krepkih povedala svetlolasa Nina Radi. Rekla je, da ljudje nimajo okusa, če bi Lauro izbrali pred njo in da temnolaska nima realne predstave o sebi in svojim odnosu z Gregorejem. Menda naj bi bila celo 100-odstotno prepričana, da bo Grega na koncu izbral prav njo. "Če kdo nima okusa, so to tisti, ki jim je všeč Nina, s tem ne mislim vizualno, ampak osebnostno," je danes neposredna Laura, ki je za zurnal24.si tudi komentirala, zakaj je šla svetlolasi Nini R. tako v nos. 

"Ona je tista, ki si realnost interpretira po svoje. Najprej je izjavila, da je samo za resne zveze, potem pa se že na prvem zmenku plazila po Gregorju. Sicer pa mene druge ne zanimajo in njihovi kompleksi. Meni je pomembno, da je bilo nama lepo in da sva skupne trenutke lepo izkoristila. Grega je res človek na mestu in Pop TV je res izbral sanjskega moškega. Z ostalimi pa se jaz ne obremenjujem. Mislim, da je šlo Nini v nos, ker sem odrasla oseba in se lahko normalno razumem tudi z dekleti, s katerimi se ne družim, in me je zato obtožila, da se 'štulim' v njihov klan. Meni je to smešno," je komentirala Laura, ki ne vidi potrebe po tem, da bi stvari z Nino razčiščevala izven šova. 

Je pa zgladila svoj spor s Sanjo. Čeprav ji kakava še vedno ni skuhala, sta danes najboljši prijateljici. Prav tako je še vedno v stikih s Polono, Karmen in Ano

 

Komentarjev 1
  • Albatroz 07:59 29.maj 2021.

    Oh otroci možganska doraslost je ostala davno pred moškim egom.

Sorodne novice