Magazin > VIP
49117 ogledov

Sanjski moški: Pia in Lara spor preselili na Facebook

sanjski moški, Pia Gavrič Pop TV
Ups, vrnila ji je milo za drago …

"Ijoj Pia! Hecno, da toliko veš o meni in puncah, glede na to da nam, oziroma meni, niti živjo nisi rekla," je Lara Goršek Kos, ki se je prejšnji teden kot kandidatka pridružila šovu Sanjski moški, kjer se bo borila za srce Gregorja Čeglaja, objavila na svojem Facebook profilu. Zraven je dodala tudi posnetek Pie Gavrič, ki nova dekleta "špeca" Gregorju. Med drugim mu je prišepnila, da ima tudi Lara svoj profil na erotični strani Only Fans, tako kot Ana Pusovnik. Medtem ko naj bi si drugo dekle želelo, da ji bo Gregor "vse plačeval". Lara se je v komentarjih pod objavo še pošalili, da si s Pio ne bi želela "češenj zobati", to pa zato, ker ima nohte dolge in ostre kot kremplje. 

"Jaz predvidevam, da je Grega vse vedel, kaj se dogaja med dekleti. Jaz sem mu stvari o novih dekletih povedala, ker mi je vzel Janino in sem bila zaradi tega jezna nanj. Po tem sem začela razmišljati, da je Karmen ostala le zaradi šova in zato sem Gregorju povedala vse, kar so mi moje punce povedale o novih kandidatkah. Zato, da bi šle čim prej ven. Od takrat, ko je Janina šla ven, sem se odločila, da bom pras***. Zdelo se mi je, da Gregor pušča not bolj gledljive punce, zato smo se počutile izigrano, patetično. Sicer pa, katerekoli punce bi na novo prišle v šov, nam ne bi bilo všeč. Po njihovem prihodu, pa smo, priznam, malo znorele. Kar se Lare tiče, pa ne vem, zakaj je to objavila, saj sva se še v šovu pogovarjali, da jo bom obiskala na njenem ranču in da se bova dobili skupaj z najinimi kužki," je na Larine obtožbe za zurnal24.si odgovorila Pia, ki pa je tudi odkrito priznala, zakaj in koliko so se punce v šovu v resnici prepirale: "Tudi za šov smo si bile neprestano v laseh. Študirale smo, kaj se gleda in če ljudje hočejo, da se kregamo, se bomo kregale. Sicer pa se po šovu pogovarjam z vsemi dekleti, le z Karmen in Ano ne."

Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:29 12.maj 2021.

    Pravijo važno, da se dogaja, kar pa v Sanjskem moškem se. Če bi za fanta lahko rekli, da je čeden in simpatičen, so punce, vse po vrsti, prava katastrofa.

  • Michael_Cuadra 18:24 12.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od d0ma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar skeptik
    skeptik 12:44 12.maj 2021.

    Ultima primitiva

Sorodne novice