Magazin > VIP
32657 ogledov

Sanjski moški: Tako je v resnici ime lepi Mary

sanjski moški, Mary Ševo Pop TV
Mary Ševo velja za favoritko številnih gledalcev šova, pa bo res lepa rjavolaska tista, ki bo osvojila srce sanjskega moškega?

34-letna Mary Ševo se v šovu Sanjski moški poteguje za srce Gregorja Čeglaja. Številni jo že sedaj vidijo kot zmagovalko, že ob prvem vtisu pa je bil nad njo navdušen tudi Gregor. "Verjetno so ljudje opazili večjo možnost zaradi najine zrelosti, čeprav pravil ni. Drži pa, da sva oba ambiciozna, oba si želiva družine, veliko dava na videz in nama zelo veliko pomeni najina družina," pove Mary, ki ima dve starejši sestri, enega nečaka in tri nečakinje, s katerimi je zelo povezana.

Mary, katere pravo ime je Marica, sicer že petnajst let dela kot stilistka, zato v zadnjem času dobiva ogromno povpraševanj tudi na družbena omrežja. "Imela sem že dva butika, sedaj pa mislim, da je ponovno čas za nekaj svojega, tokrat bo to verjetno spletna prodaja," pravi Mary, ki so ji očitali tudi številne lepotne operacije, a temnolaska pravi, da ima popravljene le ustnice, pa še to minimalno.

In kako to, da je taka lepotica še vedno samska? "Vedno sem bila v resnih zvezah, čeprav sem bila premlada za resne veze. Takrat se še išček, kasneje, ko veš, kaj hočeš in česa nočeš, pa ostneš sam, ker ne najdeš primernega. Danes je težko dobiti moškega za resno zvezo, a verjmem v to, da nič ne gre na silo. V zadnji vezi sem bila 5 let in bilo je super, a če ne gradiš in ne delaš korakov naprej, kar se tiče družine in če ni komunikacije in zaupanja … Ni pa šlo za nobeno prevaro, a jaz sem zahtevna, ker tudi veliko dam od sebe," še dodaja Mary.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice