Magazin > VIP
32377 ogledov

Sanjski moški: To na grde komentarje sotekmovalk pravi Nina

nina radi POP TV
Nina Radi je prva, ki je od Gregorja dobila francoski poljub …

nina radi | Avtor: POP TV POP TV
Tiha miška? Ne kadar je v družbi postavnega Gregorja Čeglaja. Takrat Nina Radi pokaže svojo športno in zapeljivo plat. In Gregor je zagrabil. Bila je prva, ki je od Poptevejevega ženina dobila francoski poljub in pri ostalih kandidatkah izzvala ljubosumne izbruhe.  

"Zelo strastno se poljublja. Ima mehke ustnice. Tega poljuba sicer nisem pričakovala, tako da sem bila presenečena. Skratka super se poljublja. Občuti se, da ima izkušnje,“ nam je v smehu zaupala svetlolaska in dodala: "Mislim, da naju je zmenek zbližal. Prebila sva led. Drug od drugega sva dobila neko potrditev, da sva si všeč, da obstaja neka naklonjenost. Nato se je bilo lažje sprostiti.“
Njeno veselje po zmenku so nekatere kandidatke slabo sprejele. Pia je izjavila, da Nina pri svojih 31. letih nima nič za povedati in da je nezanimiva, Laura pa je prepričana, da značajsko Gregorju ne ustreza. 

"Ljubosumje dela svoje. Pio poznamo. Rada se šali in zabava. Njene izjave so nas včasih šokirale. Takrat se še nisva dobro poznali. Pozneje sva se zbližali. Morda je bila takrat malo ljubosumna. Kar pa se tiče moje prijateljice Laure … med nama bo še pestro. Že od prvega dne je v meni videla neko konkurenco. Ne vem, zakaj je bila tako ljubosumna. Videlo se je, da mi ne privošči, da sem se vrnila z zmenka. Nisem pa pričakovala, da sem Lauri tak trn v peti. Mislila sem, da se razumeva, ampak potem sem dobila nož v hrbet. Je pa res, da smo se borile za istega moškega in za zmago. Tudi meni ni bilo vseeno, ko so dekleta prihajala z zmenkov z vrtnico in poljubi,“ še pravi Nina, ki je na Gregorja naredila več kot le dober vtis.

Komentarjev 3