Magazin > VIP
22598 ogledov

Kakšno obnašanje! Sanjskega moškega celo žalila!

sanjski moški
1/7
POP TV
Gregor Čeglaj je dokazal, da je potrpežljiv.

Sanjski moški je devet deklet povabil na skupinski zmenek. Vesela druščina se je nastavila fotografskemu objektivu, tema fotografiranja pa so bile poroke.

Sanja Munda se je prelevila v nevesto in še pred fotografiranje nakazala, da je ta izziv prav nič ne veseli. "Katastrofa, kaj me še čaka. In Gregorja. Po mojem si sploh ne predstavlja, da si je izbral najslabšo opcijo za nevesto.“

Imela je prav … Snemanje je bilo zanjo, za sanjskega moškega in sotekmovalki, ki sta imeli smolo in bili s Sanjo v isti skupini, mučenje. Posnetke najdete v galeriji.

Gregor je dokazal, da je zelo potrpežljiv, ko je moral poslušati njene izjave.

Nekaj primerov:
"Jaz sem pa baje tvoja nevesta. Na žalost.“
"Objemala se ne bova.“
"Kaj vi meni delate, dovolj je. Mislim, da se na rabiva več božati.“
"Mislim da mi hoče pokazati, da ima mišice, druga tak ne.“
"Saj me ne more več dvigniti. Če ga vse boli. Čutim, da se trese.“

Tekmovalka je pozneje razložila, da jo moti, ko tujec vstopi v njen osebni prostor. Zato je v hotelu spala na kavču in ne z Jasmino v isti postelji.

Nejevoljna pa ni bila le Sanja, ampak tudi Carmen Osovnikar, ki je izjavila, da potrebuje "nalgesin 550“. "Ne razumem, zakaj taki ljudje pridejo v šov in tekmujejo. Če ni za to, potem pa pojdi domov,“ se je jezila, ker na snemanju ni mogla pokazati, kaj zna.
"Če bi bila jaz Gregor, bi jo še isti trenutek izločila,“ je še dodala.

Gregor je od Sanje zaušnico dobil tudi na podelitvi vrtnic, ko je izjavila: "Kakšen moški pa si? Ti bi moral nas iskati.“
Tudi po vsem tem cirkusu Gregor Sanje ni izločil. Domov je morala Jasmina. 

Komentarjev 2
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:37 26.april 2021.

    Ja in kaj zdaj? Če se izpostavis moraš računati tudi na negativne odzive in kritike. Saj je samo moški , ki je všeč sam sebi in se rad razkazuje. To je daleč od idealnega.

  • Ender3 10:33 26.april 2021.

    Ni vredno objave !

Sorodne novice