Magazin > VIP
76531 ogledov

Vroči posel: Kandidatka Sanjskega moškega v erotičnih vodah

sanjski moški, ana pusovnik POP TV
Povedala je tudi, kaj je na njen vroči posel rekel Sanjski moški Gregor Čeglaj.

Ana Pusovnik, kandidatka v šovu Sanjski moški, je že v prvi oddaji povedala, da je "doktor za moške" in očitno ni pretiravala. Mlada frizerka več kot očitno ve, kako razvneti močnejši spol in to s pridom izkorišča tudi za služenje denarcev. Ana ima namreč odprt profil na strani Only fans, ki je znana tudi po erotičnih vsebinah. 

"Fotografije, ki jih tam objavljam, niso gole, so pa razgaljene in erotične. Je kaj za pogledati. Imam več kot 200 naročnikov in zagotovo je s šovom to število naraslo. To je zame en lep dodaten priliv, od tega lahko živim in če se ne bi splačalo, tega zagotovo ne bi počela," pravi lepotica, ki na očitke, da se je v šov prijavila zaradi samopromocije, odgovarja: "Ne. V šov sem vstopila zaradi ljubezni in niti nisem želela, da bi bila znana po tem, da imam Only fans profil. Sem pa to Gregorju tudi povedala. Bil je presenečen, zanimalo ga je več, ker nima izkušenj s puncami, ki bi se s tem ukvarjale, ni pa to za naju predstavljalo nobene ovire."

Ana je po poklicu sicer frizerka, nazadnje pa je delala v proizvodnji, a je službo pustila, saj je ni mogla uskladiti s snemanjem šova. 

Ana Pusovnik | Avtor: Only fans Only fans

Sorodne novice