Magazin > Film & Glasba & TV
14282 ogledov

Nevšečnosti med snemanjem Sanjskega moškega

sanjski moški, gregor čeglaj POP TV
Korona močno otežila delo ekipe.

POP TV je že začel s snemanjem nove sezone Sanjski moški. Prvo smo gledali pred 15 leti … Tokratno snemanje pa je zaradi koronavirusa je precej drugačno.

"Snemanje oddaj v času težke epidemiološke situacije je bil za našo produkcijo sprva velik izziv, ki smo se ga lotili z vso odgovornostjo in upoštevanjem vseh zdravstvenih priporočil. Snemanja potekajo v t.i. mehurčkih. Ekipa ima obvezna hitra testiranja vsake tri dni, vsi udeleženci, ki niso pred kamero, ves čas snemanja uporabljajo zaščitne maske, na vsakem koraku pa so na voljo razkužila,“ so s POP TV povedali za Žurnal24.

sanjski moški, gregor čeglaj Magazin Za Popovim sanjskim moškim vzdihovala tudi Špela Grošelj

Kreativni producent šova Igor Bratož pa je v oddaji Preverjeno dejal, da se ekipa sooča z mnogimi strahovi, glavni pa je trenutno korona in kaj bi okužba člana ekipe pomenila za produkcijo. Prišlo bi do velik zamud in s tem tudi višjih stroškov. POP TV je takšno težavo že izkusil, saj je med snemanjem MasterChefa zbolel Bine Volčič.

Nova situacija za produkcijo pomeni velik zalogaj. Vse namreč poteka počasneje, potrebnega je več načrtovanja. Snemalci se na primer prevažajo v svojem avtomobili, voditelj v svojem, tekmovalci v svojem.  Vse rekvizite je treba razkužiti takoj, ko zamenjajo roke, pazite pa je treba tudi, da se nihče ničesar ne dotika, če to ni nujno. 

Vsi zmenki in igre so letos precej bolj natančno pripravljeni in jih pred snemanjem odigrajo statisti, da privarčujejo čim več časa.
Snemanje bo predvidoma potekalo en mesec, pri njem pa sodeluje 80 ljudi.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.