Magazin > VIP
6251 ogledov

Hrvati nad Sanjskega moškega, naša osmoljena Nuša pa ga brani!

nuša rojs Instagram
Jezni so, da je svojo izbranko, Slovenko Nušo Rojs, zapustil kmalu po šovu …

Pevka Nuša Rojs, ki je v hrvaški različici Sanjskega moškega osvojila srce Mija Matića, je že po nekaj tednih doživela veliko razočaranje. Po koncu šova je sicer veliko časa preživela v Zagrebu, kamor se je zaradi ljubezni želela tudi preseliti in si poiskati službo. Po njenih besedah se je Miju to sprva zdela odlična ideja, nato pa se ji nekaj dni ni oglašal na telefon. Ko se ji je po štirih dnevih končno javil, ji je povedal, da se mu njuna zveza ne zdi tisto pravo.

"Prevzemam vso odgovornost, jaz sem kriv. Jaz sem naredil rez in se slabo obnašal. Zakaj bi nekomu dajal lažno upanje, če tega ne čutim. Nisem bil za ta večji korak, zakaj bi jo zavajal," se je Mijo zagovarjal v televizijskem intervjuju za RTL Exkluziv.

Večina gledalcev je sedaj na strani atraktivne Slovenke, Mija pa so zasuli z negativnimi komentarji v stilu: "Kako te ni sram, samo lagal si. Govoril si eno, delal pa nekaj povsem drugega." V bran pa mu je na družabnih omrežjih stopila prav Nuša, ki je zapisala: "Morda sem bila razočarana, a dobila sem svojo lekcijo, o sebi sem se naučila, kar sem morala in hvaležna sem za to. Ni potrebe, da o komu grdo govorimo, tu smo zato, da se nekaj naučimo."

Na Mija pa niso jezni le gledalci, temveč tudi njegov oče Predrag, ki je sina prosil, da mu svojih deklet ne predstavlja več. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.