Magazin > VIP
52019 ogledov

Hrvaški sanjski moški: Izbral Slovenko, sledil šok!

Nuša Rojs Instagram
Za našo pevko se ni izšlo tako, kot si je zamislila.

Pevka Nuša Rojs, ki je v hrvaški različici Sanjskega moškega osvojila srce Mija Matića, je že po nekaj tednih doživela veliko razočaranje. Kot piše hrvaški portal 24Sata, je Nuša veliko časa preživela v Zagrebu, kjer si je tudi želela poiskati službo in se preseliti. Po njenih besedah se je Miju to sprva zdela odlična ideja, nato pa se ji nekaj dni ni oglašal na telefon. Ko se ji je po štirih dnevih končno javil, pa ji je povedal, da se mu njuna zveza ne zdi tisto pravo. Nuši je zlomil srce, čeprav ji mnogi očitajo, da je v šov odšla le zaradi promocije, ne ljubezni. 

Naša pevka je v svoj zagovor na Instagramu napisala: "Dragi moji, z vsem svojim srcem sem si želela, da bi trajalo. Iskreno, naredila sem vse, kar je bilo z moje strani mogoče in prosim vas, da mi ne sodite in ne sprašujete. Sami lahko vidite, kako žalostne pesmi prepevam v zadnjem času … Hvala."

"Prevzemam vso odgovornost, jaz sem kriv. Jaz sem naredil rez in se slabo obnašal," je Mijo povedal v televizijskem intervjuju za RTL Exkluziv. "Zakaj bi nekomu dajal lažno upanje, če tega ne čutim. Nisem bil za ta večji korak, zakaj bi jo zavajal," je še dodal Zagrebčan. 

Nuša ga je sicer še enkrat vprašala, ali bi se preselil v Slovenijo, a ji je odgovoril, da njunega odnosa ne želi razvijati v tej smeri. Povedala je, da bi se ona zanj preselila v Zagreb, a spregledala, da iz te dvojine ne bo nič. Na koncu sta se dogovorila, da ostaneta prijatelja in si izmenjala vroč poljub. 

Komentarjev 4
  • ECKING 17:36 21.oktober 2019.

    slovenska pevka?? WTF...... AHF a midva ziviva v isti drzavi???

  • kana 11:58 21.oktober 2019.

    kdo še ima posel s hrčki, ni pri pravi pameti.

  • sam50 11:42 21.oktober 2019.

    Jo je pač hrček nategnil (upam,da večkrat),tako,kot so hrčki ničkolikokrat nategnili naše politike-kako znano....