Magazin > VIP
19207 ogledov

Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo v hrvaškem šovu Sanjski moški

nuša rojs Instagram
Hrvatica je izvisela …

Za srce hrvaškega sanjskega moškega, Mija Matića, se je potegovala tudi Slovenka Nuša Rojs, ki je na koncu dobila zadnjo vrtnico in v finalu premagala konkurentko Mihaelo.

Mijo je končno odločitev sprejel po zadnjih dveh zmenkih. Nuša se je na svojem res izkazala, saj je postavnemu Hrvatu napisala pesem in ga s svojo umetniško dušo popolnoma omrežila.

"Prvič v življenju sem prepričan, da sem sprejel pravo določitev,“ je Mijo povedal Nuši in jo, preden ji je sporočil novico, da bo prejela zadnjo vrtnico, prijel za roke ter ji še zaupal: "Vedel sem, kakšne partnerke si želim: inteligentno, samozavestno, ambiciozno, neustrašno in takšno, ki bo sledila svojim sanjam. Takšno, ki bi bila pustolovskega duha in ki bi ji bil lahko všeč moški, ki se hkrati dobiva z 19 dekleti. Bolj, kot te spoznavam, bolj si mi všeč. Tvoja ljubezen do življenja in energija sta nalezljivi.“ Nato je v roko vzel rožo in rekel: "Tako sva začela in želel bi, da tako tudi končava. Nuša, sprejmeš zadnjo rožo?“ Nuša mu je odgovorila s strastnim poljubom. "Še en dokaz, da je občutek govorica duše in da me ni varal,“ je na koncu dejala Nuša, Mijo pa je še dodal, da je hvaležen, da je spoznal tako krasno osebo in da upa, da je to začetek nekaj lepega.

Komentarjev 1
  • marsal 10:17 18.oktober 2019.

    Slovenke se rade parijo s Hrvati