Magazin > Film & Glasba & TV
7912 ogledov

Na POP TV že zbirajo prijave za ta legendarni resničnostni šov!

sanjski moški POP TV
Najavili, odpovedali in sedaj spet najavili!

Sredi julija lani je POP TV objavil oglas, da iščejo kandidata za novo sezono šova Sanjski moški. Čeprav naj bi se prijavilo dovolj sanjskih mladeničev, je televizija decembra za naš medij povedala, da šova ne bo. Namesto slovenske različice smo nato gledali hrvaško, v kateri je sodelovala naša pevka Nuša Rojs in na koncu tudi zmagala. 

Sedaj pa so s POP TV sporočili, da so odprli prijave za dekleta, ki si želijo spoznati novega sanjskega moškega. "Sanjskega moškega smo za vas našli mi. Zdaj ste na vrsti ve! Odpiramo prijave za vse, ki verjamete v ljubezen in princ na belem konju še ni prijezdi mimo vas. /.../ V ljubezenskem šovu bomo moškega in njegove izbranke popeljali na najbolj romantične lokacije, pripravili nepozabne zmenke in obiskali še nevidene kotičke Slovenije. Iščemo dekleta, ženske oz. dame, ki so starejša od 18 let, zgornje omejitve pa ne postavljamo, saj je ljubezen pogosto slepa za leta. Prijavnica za sodelovanje v oddaji je odprta za vse samske ženske, ki imajo rade aktiven način življenja, rade spoznavajo nove stvari, so vedoželjne, a hkrati nepoboljšljivo romantične. Kanček adrenalina je vedno koristen, saj vas bo naš sanjski moški popeljal tudi na adrenalinske avanture. Imate v omari najljubšo večerno obleko, ki še ni doživela svoje premiere? Prijavite se, saj romantičnih večerov ne bo manjkalo,“ obljubljajo televizijci. 

Resničnostni šov Sanjski moški, ki se mu v ameriški različici reče The Bachelor, je v ZDA dočakala že 24 sezon. Od leta 2002, ko so predvajali prvo sezono, so posneli že več kot 250 epizod. Ameriška različica je na različnih podelitvah nagrad, kjer imajo tudi rubriko resničnostni šov, prejela deset nominacij in od tega pobrala kar devet kipcev.

Prvi in edini slovenski sanjski moški je bil sicer Damir Alidžanovič, ki je na koncu izbral Natašo Kirn, s katero sta bila celo nekaj časa par.

Komentarjev 4
  • Ender3 14:41 21.oktober 2020.

    Naj tam na Poptv malo ustavijo konje, še malo, pa razen reklam in kvazi showov, ne bodo ničesar več ponudili, hočejo pa, še plačevanje prispevka. Nesprejemljivo, neodgovorno.

  • borut88 12:33 21.oktober 2020.

    Kandidati za spletne "vplineže"?

  • Harrison 08:13 21.oktober 2020.

    Princev ni več, ostal so samo še konji