Magazin > Film & Glasba & TV
8624 ogledov

Bizarni prizori v Sanjskem moškem: Mijo kandidatko gledal kot bik v nova vrata

sanjski moški Voyo
Andrea je dokazala, da je nekaj posebnega.

Hrvaški sanjski moški, Mijo Matić, se je moral včeraj posloviti od ene od deklet. Na zmenku v dvoje je bil z Andreo, ki ga je med podelitvijo rož močno presenetila. Ne samo njega. Šokirane so bile tudi ostale kandidatke. 

Ko je bilo jasno, da bo zadnjo vrtnico dobila Emily, je Andrea stopila iz vrste in šla k Miju ter mu rekla, naj NJENO rožo podari sotekmovalki. Nato je sledil daljši govor, ob katerem ostale kandidatke niso mogle ostati resne.

sanjski moški | Avtor: Voyo Voyo

"Vem, da bo to težka odločitev. Želela bi, da mojo vrtnico daš Emily, ker si tudi ona zasluži priložnost, da te bolje spozna. Jaz sem tu dosegla cilj, in to je, da sem se zelo dobro spoznala. V tej hiši mi je bilo zelo težko. Bila sem tarča vsega, govoric. Čustveno sem bila zelo nestabilna, a sem tu prišla do svojega stališča. Ko mi je bilo najtežje, sem se našla. Še vedno verjamem v dobroto in ljubezen in pomoč drugim. Ko mi je bilo tu najtežje, sem to počela, zato sem izpadla. Zelo mi je bilo težko, še vedno, ampak res želim, da ne odločiš sam in da to vrtnico daš Emily,“ je povedala in dodala: "Morda nisem našla ljubezni, sedaj izbiram sebe. Tu sem postala zelo močna, še vedno sem tukaj.“

sanjski moški | Avtor: Voyo Voyo

Pozneje je še izjavila: "Mijo mi je zares všeč, vendar izberem sebe. Tu sem postala močna.“

Anita je njen nastop pokomentirala z besedami, da bi morala Andrea, ki se je v vili sprla s skorajda vsemi dekleti, do konca ohraniti dostojanstvo, Barbara pa: "Jezus, je ta ženska normalna? Vse smo vedele, da bo to rožo dobila Emily.“

Mijo je Barbarine besede, da bi vrtnico v vsakem primeru dobila Emily, potrdil. 

sanjski moški | Avtor: Voyo Voyo

Ste že naročeni na Joongloo?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.