Magazin > Film & Glasba & TV
36749 ogledov

Sanjski moški: Zato gre Hrvaticam naša Nuša v nos

nuša rojs Voyo
Po Samri sta se naše lepotice lotili še Mihaela in Nikolina.

Hrvaški sanjski moški, Mijo Matić, je Nušo Rojs in Slovenije odpeljal na zmenek na Brione, kjer sta igrala golf, se vozila v Titovem avtomobilu in kosila na prelepi lokaciji s prečudovitim razgledom. Zmenek se je za našo kandidatko končal z vrtnico in poljubom.

Nuša je bila nad sanjskim moškim po zmenku še bolj navdušena. Povedala je, da ji je bilo všeč, kako jo je dražil, a da je bil hkrati tudi realen moški. Ko se je vrnila k ostalim dekletom, je bila redkobesedna, pred podelitvijo vrtnic pa se je le malo razgovorila. Ko pa so jo vprašali, ali sta se z Mijem poljubila, je ostala tiho in konkurentkam svetovala, naj to raje vprašajo hrvaškega lepotca.

Njeno vselej prijazno obnašanje pa gre nekaterim v nos. Najprej se je o Slovenki razgovorila Samra, kaj je povedala, si lahko preberete TUKAJ, sedaj pa sta svoje povedali še Mihaela in Nikolina.

nuša rojs | Avtor: Voyo Voyo

"Nušo imajo vsi radi, ker je do vseh prijazna. To pa je malo dvolično, ker z vsemi ne moreš biti prijazen. Vse smo že 5-krat, 6-krat znorele, ona pa nobenkrat. 'A, to. Ne. Kul.' Prosim te. Ampak prav, Nuša je Nuša, ne bomo ji zamerili. Pevka je, njo morajo imeti vsi radi, biti mora čudovita in krasna, torej prav,“ je povedala Mihaela Nikolina pa je izjavila: "Povedala je skoraj vse, hkrati pa nič. Šlo mi je na živce.“

Tokrat je iz šova izpadla Alenka.

Že poznate norčije na portalu Joonglaa? Poglej video!

Komentarjev 1
  • fiston 16:28 17.januar 2020.

    A niste že lani nabijali, ko je bilo na hrvaški RTL ?