Magazin > VIP
3927 ogledov

Sanjski moški: Dekleta so spet imela marsikaj za povedati o naši Nuši

nuša rojs Voyo
Nuša Rojs odkorakala in obrekovanje se je lahko začelo.

Po tem, ko je Mijo Matić, hrvaški sanjski moški, Nuši še pred podelitvijo vrtnic podaril rožo, se je na našo lepotico spravila Samra, ki je Nušo primerjala s strupenjačo. Kaj točno je povedala, si lahko preberete TUKAJ.

Na Nušo pa so napadle tudi v zadnjem delu Sanjskega moškega. Mijo je na zmenek povabil Mihaelo. Dekleta so na kandidatko čakala v vili, a Nuša se je odpravila spat, še preden se je Mihaela vrnila. To je storila tudi Monika. Za ostala dekleta je bilo povsem nerazumljivo, da Monika in Nuša nista dovolj radovedni.

Barbara je izjavila, da je bil verjetno ranjen njun ego, Sara pa je o Nuši povedala: "Mogoče ne prenese, da bomo govorili o drugi punci. V zadnjem času je dobila precej potrditve.“ 

"Gotovo jo moti, da ona ni z njim. Njen ego ne bi prenesel tega, da bi čakala in poslušala, kako je bilo drugi punci z njim,“ pa je še pripomnila Barbara.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.