Magazin > Film & Glasba & TV
16262 ogledov

Drama v Sanjskem moškem: Kričanje, obtožbe, nenaden odhod

sanjski moški
1/5
Voyo
Mija šokirala kandidatka.

Hrvaški sanjski moški, Mijo Matić, je na zmenek povabil Andreo in Teso in po veselem druženju domov poslal Teso.

Ta je v hiši sprožila govorice, da je Miju rekla, naj vrtnico pokloni konkurentki in Andreo so te besede zelo prizadele. Ker ves čas poudarja, da je iskrena, je želela od ostalih vedeti, komu verjamejo. Mijo je situacijo zvečer razčistil in zanikal Tesine besede, počilo pa je kljub temu.

Mihaela je brez razloga znorela in kričala, da naj je ne sprašujejo več po mnenju in da noče nikogar več ocenjevati. "Pusti me pri miru,“ se je drla na Andreo, ki ji ni ostala dolžna: "Če bi bila moja prijateljica, bi mi verjela.“

sanjski moški | Avtor: Voyo Voyo

Mihaela se je nato skrila za plišasto igračo in spor, med katerim si je Slovenka, Nuša Rojs, zatiskala ušesa, se je pomiril.

Mija pa je čakala še ena neprijetna situacija. Samri je želel še pred podelitvijo vrtnic podariti rožo, a ga je zavrnila, češ da ni rojena za tak šov in da ne bo tekala za moškim. Ne da bi se poslovila od ostalih deklet je sedla v avto in se odpeljala.

nuša rojs, sanjski moški, samra Magazin Sanjski moški: Kakšen grd napad na Slovenko!

Lepotec je povedal, da mu je sicer žal, da Samre ni bolje spoznal in da je krasno dekle, da pa je ne bo silil v situacijo, v kateri se ne počuti dobro.

sanjski moški | Avtor: Voyo Voyo

Komentarjev 3
  • 5ab88cdfad1c39da632cc9a4d7a3774b4e76408a 14:47 15.januar 2020.

    kokokoko …. rekla, kazala …. penaurit …

  • Avatar drecos
    drecos 11:50 15.januar 2020.

    gnila oddaja do konca

  • andrej084 09:45 15.januar 2020.

    Nadaljevanka za Blatni dol (po Cankarju) in njene topoumne prebivalce. Mimogrede, a bodo tudi Hrvati predvajali sanjskega moškega Slovenije?