Magazin > VIP
25329 ogledov

Nuša s spremembo navdušila oboževalce

nuša rojs Voyo
Pravijo, da je vse lepša.

Nuša Rojs, ki jo lahko na POP TV spremljate v hrvaški različici šova Sanjski moški, v katerem se je potegovala za srce Mija Matića, je sedaj svetlolaska in njeni oboževalci so navdušeni.

Novo fotografijo, na kateri ne razkriva le svojega novega videza, ampak tudi prelepe noge, je objavila na družbenih omrežjih in si prislužila na stotine všečkov ter nekaj pozitivnih komentarjev, med drugim tudi, da je odlična in da je vse lepša. 

Sicer pa je že po nekdaj delih Sanjskega moškega jasno, da Nuša spada med Mijeve favoritke. Med drugim ji je v tretjem delu že pred podelitvijo vrtnic podaril rožo. Tega ostala dekleta niso bila vesela. Kaj vse so povedala o Nuši, si lahko preberete na spodnjih dveh povezavah. 

nuša rojs, sanjski moški, samra Magazin Sanjski moški: Kakšen grd napad na Slovenko! nuša rojs Sanjski moški Magazin Sanjski moški: Dekleta so spet imela marsikaj za povedati o naši Nuši

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.