Magazin > Film & Glasba & TV
18102 ogledov

Sanjski moški: Silviji se je zaradi naše Nuše snelo

sanjski moški Voyo
Kandidatka izgubila živce.

Boj za hrvaškega sanjskega moškega, Mija Matića, postaja vse bolj srdit. Dekleta ne skrivajo, da si želijo njegovih vrtnic in vedno več je ljubosumja, še zlasti je to naperjeno proti naši Nuši Rojs, ki je več kot očitno ena od mladeničevih favoritk.

sanjski moški Magazin Sanjski moški: Mijo po tem šoku brez besed, boste še gledali?

Mijo išče njeno bližino. Povabil jo je na zmenek v dvoje, šla sta na Brione, in tudi tokrat jo je pred podelitvijo vrtnic povabil na teraso na pogovor. To je šlo v nos Silviji, ki jo Mijo vztrajno ignorira. 19-letnici je tokrat počil film. Začela je jokati, saj ne razume, zakaj z njim še ni imela zmenka. "Zberi se, hudiča. Tu sem, lepa in pametna sem. Poglej me,“ je kričala svetlolaska, ki je lepotcu tudi zamerila, da je na pogovor povabil Anito, ki je nekoliko starejša od njega. "Neumno je. Končala je triletno šolo, jaz pa znam Hamurabijev zakonik na pamet,“ je bila kar malce nesramna. 

Da je Nuša pri Miju tako priljubljena, ne gre na živce le Silviji, ampak tudi Mihaeli, ki se iz nje norčuje. "Nuša zna biti samo otročja, traparije počne. Vsi so mi všeč in vse imam rada. Mir po svetu, rešimo delfine in vse druge živali.  Mislim ...“ je o njej povedala.

sanjski moški | Avtor: Voyo Voyo

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.